Suomen lasten aarrelaivat

Mikkanen, Raili
Nimeke: Suomen lasten aarrelaivat
Tekijät: Mikkanen, Raili (Kirjoittaja)
Haapamäki, Laura (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523129184
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2019
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 79
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Ikäsuositus: 4
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hylyt, purjelaivat, laivat, merenkulku, merihistoria, historia
Avainsanat: Itämeri, Suomi, historia, hylyt, laivat, merenkulku, merihistoria, purjelaivat
E-kirja, 2023
EPUB
9,90 €

Jännittävä lasten tietokirja kutsuu sukeltamaan seikkailuun. Merten pohjassa lepää vanhojen laivojen hylkyjä, joista jokaisella on oma tarinansa. Suomen vesistä niitä voi löytää poikkeuksellisen paljon, sillä vähäsuolaisessa viileässä vedessä hylyt säilyvät satoja vuosia. Vanhat laivat ovat arvokkaita löytöjä, sillä niistä ja niiden esineistöstä saadaan paljon tietoa entisajan elämästä. Ja onpa syvyyksien kätköistä mahdollista löytää ihan oikeita aarrelaivojakin. Kiehtovin tarinoin ja mielikuvitusta ruokkivin kuvin kirja vie entisaikojen merenkulun jännittävään maailmaan. Ikäsuositus 4-10 v.

Raili Mikkanen on palkittu kirjailija ja toimittaja. Hän on julkaissut lukuisia romaaneja ja lastenkirjoja. Suomen lasten aarrelaivat on jatkoa sarjalle, jossa aiemmin ovat ilmestyneet Suomen lasten linnakirja, Mennään sirkukseen ja Suomen lasten majakkakirja. Mikkanen on saanut Finlandia Junior -palkinnon, Suomen Tietokirjailijat ry:n Tietopöllö-palkinnon sekä arvostetun Anni Swan -palkinnon.

Laura Haapamäki on rovaniemeläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kuvittanut mm. Päivi Alasalmen ja Sari Peltoniemen kirjoja.


Katso myös