Suomalaiset marjat — kaikki metsän ja puutarhan lajit

Piippo, Sinikka
Nimeke: Suomalaiset marjat — kaikki metsän ja puutarhan lajit
Tekijät: Piippo, Sinikka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524923514
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Kieli: suomi
Sivumäärä: 212
Tuoteryhmät: Luonto ja retkeily
Puutarha ja sisustaminen
Kirjastoluokka: 67.32 Hedelmä- ja marjakasvit
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suojaravintoaineet, ravintoaineet, terveysvaikutukset, marjanviljely, luonnonmarjat, marjat
Avainsanat: hakuteokset, keräilytuotteet, kypsyminen, lajit, luonnonmarjat, mansikat, marjanviljely, marjapensaat, marjat, mustikka, myrkyllisyys, puolukka (laji), puutarhamansikka, ravintoaineet, ravintoarvo, suojaravintoaineet, säilöntä, terveysvaikutukset, tuotanto
E-kirja, 2022
Synkronoitu ääni, EPUB
14,90 €

Kirjassa esitellään 33 Suomessa kasvavaa marjasukua, sekä viljeltyjä että luonnonvaraisia lajeja.

Teoksesta löytyy mm. marjojen viljelyn ja käytön historia Suomessa, käyttöohjeet sekä ainutkertaisen tarkat tiedot marjojen sisältämistä ainesosista ja niiden terveysvaikutuksista.

Marjat ovat paras ja terveellisin tapa hankkia tarvittavat luonnon omat terveys- ja suoja-aineet; vitamiinit, hivenaineet, kuidut ja flavonoidit. Marjat ovat selvästi terveellisempiä kuin useimmat hedelmät ja vihannekset. Niiden hyödyllisistä vaikutuksista saadaan jatkuvasti uutta tietoa. Marjat auttavat niin sydän- ja verisuonitautien sekä syövän ehkäisyssä kuin diabeteksen ja painonhallinnan hoidossa samoin kuin muistiongelmien torjunnassa.

Erinomainen tieto- ja hakuteos jokaiselle terveydestään kiinnostuneelle sekä luontaisterveyden ja terveydenhoidon piirissä työskentelevälle.


Katso myös