Stevie Van Zandt - Soulfire! — Minun tarinani

Van Zandt, Stevie
Nimeke: Stevie Van Zandt - Soulfire! — Minun tarinani
Alkuteos: Unrequited Infatuations - Odyssey of a Rock and Roll Consigliere by Stevie Van Zandt
Tekijät: Van Zandt, Stevie (Kirjoittaja)
Saarainen, Jere (Kääntäjä)
Arvassalo, Juuso (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523752733
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 29.9.2021
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Unrequited Infatuations - Odyssey of a Rock and Roll Consigliere by Stevie Van Zandt
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 78.993 Populaarimusiikin edustajat
Avainsanat: Yhdysvallat, aktivistit, henkilöhistoria, kitaristit, muusikot, näyttelijät, rock, televisiosarjat, yhtyeet, Stevie van Zandt
Ikoninen kitaristi Stevie Van Zandt kertoo ensi kertaa oman tarinansa. Luvassa on vauhdikas matka monilahjakkaan taiteilijan värikkäisiin elämänvaiheisiin. Rock-maailman tietoisuuteen Little Steven lävähti kertaheitolla liityttyään vuonna 1975 Bruce Springsteenin E Street Bandiin. Pitkän musiikkiuran varrelle on mahtunut huikeita menestyksiä niin kitaristina kuin tuottajanakin. Lopullisesti maailmanmaineeseen Van Zandt nousi yllättäen näyttelijänä. Siitä pitivät huolen keskeiset roolit television Suomessakin suosituissa tv-sarjoissa Sopranos ja Lilyhammer. Artistin tuntemattomampi puoli on hänen poliittinen aktivisminsa. Hänen toiminnallaan oli suuri vaikutus Nelson Mandelan vapauttamiseen johtaneessa prosessissa. Todellisella rock-otteella Van Zandt kirjaa muistelmissaan elämänsä ylä- ja alamäet, varaslähdöt ja villit unelmat.

Stevie Van Zandt eli Little Steven on yhdysvaltalainen muusikko, näyttelijä ja aktivisti. Hänet tunnetaan parhaiten Bruce Springsteenin E Street Bandin pitkäaikaisena kitaristina, Sopranos-televisiosarjan Silvio Dantena sekä Lilyhammer-televisiosarjan Frank Taglianona.


Katso myös