Sophia Loren — Eilen, tänään, huomenna : Omaelämäkerta

Loren, Sophia
Nimeke: Sophia Loren — Eilen, tänään, huomenna : Omaelämäkerta
Alkuteos: Ieri, oggi, domani. La mia vita
Tekijät: Loren, Sophia (Kirjoittaja)
Jokela, Linda (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523753495
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.3.2021
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Ieri, oggi, domani. La mia vita
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 371
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Avainsanat: Italia, elokuvanäyttelijät, elokuvat, filmografiat, historia
Äänikirja, 2020
MP3
12,90 €

Italian lahja maailman elokuvataiteelle, Sophia Loren, täytti hiljan 80 vuotta. Juhlan kunniaksi julkaistiin hänen tunteentäyteiset muistelmansa. Sophia kertoo ainutlaatuisen elämäntarinansa, jossa on paljon onnea ja menestystä, mutta myös paljon surua ja draamaa.

Kirja alkaa siitä, kun pari päivää ennen joulua Sophia suurta perhejuhlaa valmistellessaan löytää vanhan laatikon, jonka sisältö saa hänet muistojen valtaan.

Laatikosta löytyvät kiehtovat esineet kuljettavat meitä Sophian elämän läpi luku luvulta: nuorena naisena tehty piirros Carlo Pontista, lapsenlapsen tekemä muotokuva, muistiinpanoja Giorgio Armanista ja Napolista, Vit-torio Sican omistuskirjoituksella varustettu valokuva, Cary Grantin Sophialle lähettämä rakkauskirje...

Sophian elämään on mahtunut paljon kuuluisia ihmisiä, kuten Richard Burton, Marcello Mastroianni, John Wayne, Anthony Quinn, Peter Sellers jne.

Vähä vähältä piirtyy esiin elokuvataivaan ikonin koko elämä. Nainen, joka valkokankaalla valloitti koko maailman kauneudellaan ja karismallaan tekee sen nyt toistamiseen. Tällä kertaa avaamalla meille sydämensä, muistonsa ja ajatuksensa.

Heti, kun kirja syyskuussa 2014 ilmestyi, sen käännösoikeudet myytiin 12 maahan.

Muhkea 64-sivuinen kuvaliite sisältää runsaasti ennen julkaisematonta kuvamateriaalia. Mukana on myös ai-emmin julkaisematon, Alberto Moravian tekemä haastattelu Sophia Lorenista.


Katso myös