Some soikoon!

Varjonen, Satu
Nimeke: Some soikoon!
Tekijät: Varjonen, Satu (Kirjoittaja)
Luoma, Mari (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523757516
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 8.6.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Sarja: Telma 3
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 57
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Avainsanat: Humoristinen lastenkirja, magia, noidat, noituus, sosiaalinen media, tytöt, älypuhelimet
E-kirja, 2023
EPUB
9,90 €

Noitatemppuja sosiaalisessa mediassa.

Touhukas ja loputtoman hyväntahtoinen noitatyttö Telma sukeltaa tällä kertaa somen syövereihin. Kommelluksiahan siitä taas seuraa.

Telman ystävä Onerva tutustuttaa nuoren noidan matkapuhelinten ja sosiaalisen median maailmaan. Ja aivan kuin kuka tahansa lapsi, Telma tempautuu ruudun taikapiirin sisään vauhdilla. Noituus osoittautuukin melkoiseksi somemenestykseksi. Mutta sopiiko julkisuus metsän keskellä kasvaneen noitalapsen pirtaan? Voiko se olla jopa vaarallista? Ihmisten kotkotuksia vierastavaa Myrtti-mummia teknologia ainakin puistattaa. Luvassa on lystikkäitä taikoja ja kömmähdyksiä telmamaiseen tapaan.

Satu Varjonen on työskennellyt vapaana toimittajana ja sisällöntuottajana 17 vuoden ajan. Hän on kirjoittanut useimpiin kotimaisiin naistenlehtiin. Telma-sarjan ensimmäinen kirja Voihan nenä! oli hänen esikoisteoksensa. Varjonen asuu Helsingissä.

Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvantekijä, jolla on koti sekä Suomessa että Saksassa. Hän kuvittaa kaikkea lastenkirjoista mainoksiin ja rakastaa suunnitella veikeitä hahmoja tarinoihin. Luoma on tehnyt myös peligrafiikkaa.


Katso myös