Sana sanaa vastaan

Jokinen, Seppo
Nimeke: Sana sanaa vastaan
Tekijät: Jokinen, Seppo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523824287
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.8.2022
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Komisario Koskinen 10
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 366
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Pokkarit
Kirjastoluokka: T84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2000-luku, Tampere, keinottelu, kiinteistöala, mielenosoitukset, murha, poliittiset liikkeet, rakennussuojelu, ympäristöaktivistit, ympäristönsuojelu
Komisario Koskinen ja Sana sanaa vasten.

Vappu Nurminen on ehtinyt täyttää kahdeksankymmentä vuotta juuri ennen kuolemaansa –hänet löydetään kuitenkin asunnostaan vasta kaksi kuukautta myöhemmin.

Kuolemantapaus todetaan luonnolliseksi, mutta Sakari Koskinen vainuaa yksinäisenä kuolleen vanhuksen taustalta vuosikymmenien takaisen murhenäytelmän, joka odottaa vieläkin selvittämistään.

Kaupungissa käydään kiistaa vanhan talon purkamisesta. Kyseisen rakennuksen pihasta löytyy miehen ruumis, ja suojelua vaativat aktivistit vaikuttavat tavalla tai toisella osallisilta tekoon.

Koskisen on vaikea sitä uskoa ja hän päättääkin selvittää molemmat tapaukset perin pohjin. Uutta voimaa työhön tuo tuore ja yllättäen syntynyt ystävyys.

Seppo Jokinen (s. 1949) on yksi Suomen suosituimmista dekkarikirjailijoista. Jokinen tunnetaan erityisesti tamperelaisesta komisario Sakari Koskisesta kertovista rikosromaaneistaan.


Katso myös