Rakkauden yhtälö

Nix, Susannah
Nimeke: Rakkauden yhtälö
Alkuteos: Remedial Rocket Science (or The Love Code)
Tekijät: Nix, Susannah (Kirjoittaja)
Rusi, Saana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524100076
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.1.2024
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Remedial Rocket Science (or The Love Code)
Kustantaja: Minerva
Sarja: Rakkauden tiede 1
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 315
Tuoteryhmät: Viihde ja romantiikka
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: BookTok, Los Angeles, Tiktok, Yhdysvallat, elämänmuutokset, jälleentapaaminen, kunnianhimo, naiset, rakastuminen, rikkaat, tietojenkäsittelytieteilijät, työpaikan vaihto, työtoverit, työura
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

Tiede ei ole koskaan ollut näin kuumaa!

Melody on korkeasti koulutettu, älykäs ja itsenäinen uranainen. Mutta koulutuksesta ja tieteestä ei ole apua, kun tunne ja järki käyvät kaksintaistelua.

Viimeinen asia, jota Melody odottaa hyväksyessään unelmatyötarjouksen, on törmätä yhden yön tuttavuuteen yliopistoajoilta. Ei riitä, että tuo komistus työskentelee samassa ilmailu- ja avaruusalan yrityksessä, jossa Melody on juuri aloittanut IT-osastolla, hän on kaiken lisäksi toimitusjohtajan poika.

Jeremyllä on tyttöystävä ja pahan pojan maine, joten Melody päättää pysyä hänestä kaukana ja keskittyä rakentamaan itselleen uutta elämää Los Angelesissa. Hyvistä aikomuksistaan huolimatta hän ei näytä onnistuvan pitämään etäisyyttä pahamaineiseen hurmuriin. Kun heidän ystävyytensä syvenee, Melody kiintyy Jeremyyn enemmän, kuin on valmis itselleen myöntämään. Voiko aina varman päälle pelaava nainen ottaa riskin miehen kanssa, joka on hänelle aivan väärä – ja aivan vastustamaton?

Romantiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmä on tehnyt Susannah Nixin romaaneista booktok-someilmiön. Rakkauden yhtälö on kuusiosaisen Rakkauden tiede -sarjan ensimmäinen osa.Sarjan päähenkilöt kamppailevat kunnianhimoisen uran ja rakkauden hetteikössä.

Susannah Nix on Texasissa asuva kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita ja modernia chick-litiä. Silloin, kun hän ei kirjoita hänet löytää lukemasta, neulomasta, nostelemasta painoja, juomasta viiniä tai katselemasta televisiosta komediauusintoja.


Katso myös