Pro Patronen

Patronen, Matti
Nimeke: Pro Patronen
Tekijät: Patronen, Matti (Kirjoittaja)
Patronen, Matti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523822580
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 22.3.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 3t 51m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: salaliittoteoriat, uskomukset, historia, disinformaatio, valeuutiset, leviäminen, media, Internet, joukkoviestimet, vallankäyttö, vaikuttaminen, manipulaatio, lähdekritiikki, somevaikuttajat, rokotevastaisuus, COVID-19, uskonnolliset yhteisöt, manipulaatio (psykologia)
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2022

4,90 €

Puolen vuosisadan ennen julkaisemattomat ajatukset nyt vihdoin yksissä kansissa.

Koomikon toisessa pakinakokoelmassa näkyy vuosien tuoma viisaus - on sitten kyse koristetyynyistä, nopeusvalvontakameroista tai sienien ryöppäämisestä. Tätä kirjaa ei kuitenkaan tarvitse lukea puku päällä, vaikka se tunnelmaa varmasti nostattaisikin. - Myös jakkupuku sopii lukemiseen, Patronen vinkkaa.

Kauan odotetussa kirjassa jatketaan pohdintoja elämän pienistä kummallisuuksista. Helppolukuista ja hauskaa kirjaa voi lukea itselleen mieluisissa asennoissa. Kun kirjailijalla itsellään tulee puoli vuosisataa täyteen, se antaa perspektiiviä pohtia asioita juuri niin kuin vain Matti voi pohtia.

"Olen aika hyvä ennustaja. Teen jonkun verran hääkeikkoja ja sanon aina hääparille, että tuo teidän liitto ei tule kestämään. Lähes kaikki ovatkin eronneet."

"Lasten itku ei ole enää niin ärsyttävää kuin se oli joskus aikaisemmin. Päinvastoin. Nyt kun joku lapsi alkaa huutaa samassa junavaunussa niin siitähän tulee vaan hyvälle tuulelle. Minua jopa katsotaan usein pahasti, kun nauran vahingoniloisen oloisesti vanhemmille, jotka koettavat tuskissaan pärjätä pienokaistensa kanssa."

"Pihlajanmarja. Siinä vasta on hyvä marja. Paras kaikista. Ainut marja, mitä voi vain ihailla ilman, että tulee huono omatunto. Niillä ei tee mitään. Siksi niitä on niin mukava katsoa syksyllä."

Matti Patronen (s. 1972) on stand up -koomikko, joka harrastaa sauvakävelyä ja muita ikäiselleen sopivia aktiviteetteja eikä suunnittele matkaa Kuuhun. Hänen esikoisteoksensa on Mr. Finlandia -ehdokas (Docendo 2020).


Katso myös