Pimeän reuna

Niskanen, Jukka
Nimeke: Pimeän reuna
Tekijät: Niskanen, Jukka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524926218
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.3.2012
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: aseet, asekauppa, jännityskirjallisuus, järjestäytynyt rikollisuus, kansainvälinen rikollisuus, komponentit, murha, murhayritykset, palkkamurhaajat, poliisi, poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, rikostutkijat, salakuljetus, takaa-ajo
Potkut saanut rikostutkija Jake Klein eristäytyy suomalaiselle järviseudulle. Pienellä saarella majaileva Klein ei halua kuulla vaimostaan eikä työnantajastaan, tulevaisuudestaan tai menneisyydestään. Hänen varustuksiinsa ei kuulu sen paremmin asetta, retkikirvestä kuin linkkuveistäkään. Niitä hän kuitenkin kaipaa, kun huomaa jonkun olevan hänen perässään pahoin aikein.

Pimeällä saarella alkaa epätasainen mittelö aseettoman miehen ja hyvin varustautuneen ammattitappajan kesken. Kun Jake Klein herää hytisevänä myttynä rantakalliolta, on hänen mielessään vain yksi kysymys: mitä hänellä on sellaista, että tappaja lähetetään hänen peräänsä?

Vastaus alkaa selvitä, kun Jake löytää ystävänsä makaamassa koomassa sairaalassa. Pääosaan nousevat ystävän kuljettamat huippusalaiset ohjusjärjestelmien komponentit.

Jake Klein jäljittää ystävänsä kiduttajat yhden kerrallaan. Lopulta jäljet johtavat rikollisorganisaation majapaikkaan Barcelonaan. Jake tietää vainoojansa odottavan lähettyvillä oikeaa hetkeä. Eikä hän aio paeta enää.


Katso myös