Pihan perinnekasvit

Salo, Pertti; Salo, Ulla
Nimeke: Pihan perinnekasvit
Tekijät: Salo, Pertti (Kirjoittaja)
Salo, Ulla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523751422
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.1.2021
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 113
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit
Avainsanat: hyötykasvit, kasvit, koristekasvit, lääkekasvit, maatiaislajikkeet, monivuotiset kasvit, perinnemaisema, pihat, puutarhanhoito, puutarhat, ravintokasvit, yksivuotiset kasvit
Pihan perinnekasvit tuo perinteiset, suomalaispihoilla vuosikymmeniä kukoistaneet kasvit takaisin puutarhoihin. Vanhat ja arvokkaat akileija, salkoruusu, aitoukonhattu, särkynytsydän, varjolilja ja palavarakkaus tulevat tutuiksi upein värikuvin, jotka vievät lukijan kotipihoille, puutarhoihin ja vanhojen perinnemaisemien äärelle. Koristekasvien lisäksi kirjassa esitellään mauste-, rohdos- ja lääkekasveja sekä kuitu-, väri - ja tarveainekasveja. Selkeät hoito- ja viljelyohjeet auttavat aloittelevaa puutarhuria onnistumaan ja innostavat kokenutta viljelijää kokeilemaan unohdettuja, perinteisiä suomalaisia kasveja.

Ulla Salo ja Pertti Salo ovat biologeja, tietokirjailijoita ja intohimoisia puutarhureita. Heillä on vankka kokemus puutarhakasvien viljelystä ja kiinnostus koristekasveihin. Aikaisempaa tuotantoa ovat mm. Koko perheen sienikirja (2006) sekä Salo - Piippo, Mielen ja rakkauden kasvit (2006).


Katso myös