Perheen pelisäännöt — hyvän perhe-elämän käsikirja

Saikkala, Annele
Nimeke: Perheen pelisäännöt — hyvän perhe-elämän käsikirja
Tekijät: Saikkala, Annele (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524925570
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.10.2011
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perheet, perhe-elämä, ihmissuhteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, lapsuus, lapsen asema, perheenjäsenet, lapset (ikäryhmät), oikeudet, kasvatus, kotikasvatus
Avainsanat: ihmissuhteet, kasvatus, kotikasvatus, lapsen asema, lapset (ikäryhmät), lapsuus, lasten oikeudet, oikeudet, perhe-elämä, perheenjäsenet, perheet, säännöt, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, yhteistyö
Perheen perustuslaki on syvällinen ja hauska yhdessä kasvamisen opas, jonka tekemiseen koko perhe on osallistunut.

Suomen perustuslaista muokatuissa pykälissä käsitellään perhe-elämää koko laajuudessaan ja värikkyydessään: mm. rakkauden perusnormia, kotityöoikeutta, perheenjäsenten toimivaltajakoa, perheen täysistuntoa ja Yhdistyneitä Perhekuntia.

Painavan asian lisäksi lukija voi nauttia viihdyttävästä kirjoitustyylistä samoin kuin kutkuttavista rinnastuksista oikeus- ja yhteiskuntaelämään. Lasten omat kommentit tuovat tekstiin tuoreen näkökulman.

Kirjan keskeisiä ajatuksia ovat vanhempienneuvoston vetovastuu ja lasten osallistuminen perheen säännöistä sopimiseen. Perheenä eläminen ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä, vaan ennen kaikkea luovaa yhteiseloa, jonka kruunaavat sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori.


Katso myös