Peniksen viisaus

Partti, Helen
Nimeke: Peniksen viisaus
Tekijät: Partti, Helen (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523824768
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 20.2.2023
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 59.35 Seksologia
Avainsanat: miehet, sukupuolielämä, seksi, seksuaalisuus, siitin, seksuaaliset häiriöt, erektiohäiriöt, seksuaalilääketiede, seksuaaliterapia, seksuaaliterveys, sosiaalinen vuorovaikutus, eturauhassyöpä
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2023

27,90 €

Mitä tapahtuu parisuhteelle, kun miehellä ei seiso?

Vaikka erektiohäiriöt ovat tavallisia, niistä ei puhuta avoimesti. Tämä kirja rikkoo tabun. Peniksen viisaus käsittelee intiimejä kysymyksiä arastelematta ja lämpimästi.

Kirjan ytimen muodostavat miesten ja naisten aidot kokemukset ongelmista. Miehet kuvaavat omin sanoin, mitä seksuaalisuus heille merkitsee ja millaisia ratkaisuja he ovat rakkauselämäänsä löytäneet. Kumppanit puolestaan kertovat, miten he ovat reagoineet ja pyrkineet olemaan avuksi. Vaikka jokainen kertomus on omakohtainen ja erilainen, jokaisessa on jotain samaistuttavaa.

Kirja käy lisäksi yleistajuista vuoropuhelua lääkäreiden, seksuaaliterapeuttien, seksityöntekijöiden ja tutkijoiden kanssa. Se paneutuu eturauhassyöpään sairastuneiden miesten ja heidän kumppaniensa muuttuneeseen todellisuuteen. Se pohtii mieskuvan murrosta ja käy ostoksilla seksikaupassa. Peniksen viisaus lisää niin miesten kuin naistenkin ymmärrystä siitä, mitä itse kukin voi tehdä parantaakseen omaa ja kumppanin seksuaalista nautintoa.

Helen Partti on vapaa toimittaja ja kirjailija.


Katso myös