Pelottaako? — Nuoret ja turvallisuuden tulevaisuus

Limnéll, Jarno; Rantapelkonen, Jari
Nimeke: Pelottaako? — Nuoret ja turvallisuuden tulevaisuus
Tekijät: Limnéll, Jarno (Kirjoittaja)
Rantapelkonen, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522914330
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.8.2017
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 35.7 Poliisitoimi. Yleinen turvallisuus
Avainsanat: Suomi, käsitykset, nuoret, odotukset, pelko, pelot, tulevaisuudenodotukset, tulevaisuus, turvallisuus, uhat, uhkakuvat
Mitä erityisesti nuoret ajattelevat turvallisuudesta ja miten sitä voitaisiin edistää?

Terrori, sota, väkivalta ja syrjäytyminen ovat tuttuja sanoja uutisten otsikoissa. Nuorten suomalaisten mielestä turvallisuustilanne tulee Suomessa heikentymään. Tulevaisuus on pelottava. Turvallisuuden professorit Jarno Limnéll ja Jari Rantapelkonen tarjoavat muun muassa seuraavia keinoja turvattomuuden suunnan muuttamiseksi.

- Nuorten aktivoiminen mukaan yhteiskunnan toimintaan - Suomen henkisen ilmapiirin uudistaminen luottamuksen vahvistamiseksi -Luoda naisille mahdollisuuksia osallistua turvallisuuden tuottamiseen - Yksilön vastuun ja taitojen kehittäminen oikean tiedon tuottamisessa - Suomen tulevaisuuden idean kirkastaminen

Laajaan ja vaikuttavaan tutkimusaineistoon pohjautuvassa kirjassa puheenvuoron saavat myös nuoret. Suomen tulevaisuuden tekijät yllättävät ja pistävät ajattelemaan nykymenoa.

Turvallisuus yhteiskunnan kivijalkana koskettaa kaikkia. Kirja on tarkoitettu jokaiselle suomalaiselle Helsingistä käsivarren erämaahan, poliitikoista duunareihin, turvallisuuseliitistä turvattomille ja eduskunnasta syrjäkylille - jotta ymmärtäisimme tehdä yhdessä turvallisemman Suomen.


Katso myös