Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Osama bin Ladenin nousu ja tuho

Bergen, Peter
Nimeke: Osama bin Ladenin nousu ja tuho
Alkuteos: The Rise and Fall of Osama bin Laden
Tekijät: Bergen, Peter (Kirjoittaja)
Liikanen, Simo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523823860
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.10.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Rise and Fall of Osama bin Laden
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 384
Tuoteryhmät: Muut elämäkerrat
Historia
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: poliittiset johtajat, uskonnolliset johtajat, islam, pyhä sota, islamismi, terrorismi, terrori-iskut, historia
Avainsanat: Osama bin Laden, historia, islam, islamismi, poliittiset johtajat, pyhä sota, terrori-iskut, terrorismi, uskonnolliset johtajat
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Maailman johtavan Osama bin Laden -asiantuntijan kattava elämäkerta länsimaiden 2000-luvun pahimmasta vihollisesta.

Osama bin Ladenin nousu ja tuho luo perusteellisen kuvan miehestä, jonka syytä ovat Amerikan pitkät sodat al-Qaidan ja sen seuraajien kanssa. Bergen tarkastelee bin Ladenia perheenisänä, uskonkiihkoilijana, terroristijohtajana ja pakolaisena.

Terroristijohtaja nojasi tärkeissä strategisissa päätöksissä kahteen tohtorintutkinnon suorittaneeseen vaimoonsa, mutta veti perheen mukaan tuhoonsa. Osama bin Laden kuoli epäsankarillisesti talonrähjässä kaukana pyhän sotansa etulinjoista. Silti hänen ideologiansa elää.

"Bergen täydentää kiehtovilla uusilla yksityiskohdilla Osama bin Ladenin tarinaa... Yllättävät oivallukset ja sujuva proosa rikastavat kuvaa terroristijohtajasta ja hänen innoittamastaan liikkeestä." - Publishers Weekly

Peter Bergen on amerikkalainen toimittaja, kirjailija ja johtava kansallisen turvallisuuden asiantuntija. Hänen yhdeksästä kirjastaan kolme on noussut New York Timesin bestseller-listalle ja neljä Washington Postin vuoden parhaiden tietokirjojen listalle.


Katso myös