Operaatio Tulikettu (signeerattu)

Immonen, Helena
Nimeke: Operaatio Tulikettu (signeerattu)
Tekijät: Immonen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789528502449
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 14.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 14.8.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Operaatio Kettu 4
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Tilaa signeerattu kirja ennakkoon 4.8. mennessä, niin kirja toimitetaan viikolla 33.

Venäjä on ottanut arktisen alueen hallintaansa, ja siitä voimaantuneena päättää ratkaista asemasodaksi jäätyneen Ukrainan tilanteen lopullisesti. Sotilaallinen kriisi uhkaa laajeta koko Eurooppaan. Tilanne eskaloituu taisteluiksi Suomen maaperällä.

Tiedustelulaitoksella työskentelevä Mikael Koivu on jäänyt yhdessä jäänmurtaja MSV Nordican miehistön kanssa venäläisten vangiksi Jäämerellä. Mikael Koivun esimies, eversti Vesa Ilvesvuori, kehittää salaista suunnitelmaa alaisensa ja miehistön vapauttamiseksi. Riskialtis tehtävä ei kuitenkaan saa presidentin hyväksyntää.

Samaan aikaan Suomi valmistautuu yhdessä liittolaistensa kanssa Eurooppaa ravistelevaan konfliktiin. Kun selviää, että Suomen sotasuunnitelmat ovat vaarassa joutua Venäjän käsiin korkea-arvoisen vakoojan kautta, lähetetään Supon työntekijä Riina Koivu vaaralliselle peitetehtävälle Kaliningradiin selvittämään vuotajan henkilöllisyys.

Ylikersantti Joni Koivu, Mikaelin lanko, ilmoittautuu vapaaehtoiseksi erikoisjoukkojen huippuvaaralliseen operaatioon vihollisen selustassa. Onnistuvatko suomalaiset iskemään strategiseen kohteeseen Venäjällä? Entä miten käy Mikaelille?

Operaatio Tulikettu on menestyneen trilleri sarjan neljäs ja viimeinen osa. Aiemmat osat ovat Operaatio Punainen kettu, Operaatio Aavikkokettu ja Operaatio Napakettu. Trillerit kertovat suurvaltojen valtakamppailuista, joihin Suomikin vedetään mukaan. Sotilasoperaatioiden keskelle joutuvat siviilit, reserviläiset, tunnetut poliitikot ja ammattisotilaat.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.


Katso myös