Operaatio Napakettu

Immonen, Helena
Nimeke: Operaatio Napakettu
Tekijät: Immonen, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523825727
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.8.2023
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Operaatio Kettu 3
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 460
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Kaunokirjallisuus
BLACK WEEK
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Huippuvuoret, Lappi, aliupseerit, sotilasoperaatiot, suurvallat, tiedustelu, valtataistelu, venäläiset
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Ukrainan sodan heikentämä Venäjä haluaa varmistaa itselleen pohjoisen herruuden. Suomen on jälleen vastattava kovaan kovemmalla.

Suomen armeijan erikoisjääkäreillä on menossa talviselviytymisharjoitus Pohjois-Lapissa lähellä Norjan ja Venäjän rajaa. Tilanne muuttuu räjähdysalttiiksi, kun ylikersantti Joni Koivu havaitsee taistelijaparinsa kanssa epäilyttävää tiedustelutoimintaa Suomen maaperällä. Joni huomaa olevansa jälleen keskellä Venäjän aloittamaa sotilaallista selkkausta. Suomi ja Norja päättävät vastata aggressioon nopealla yhteisoperaatiolla.

Maailmanpoliittisen tilanteen muuttuessa Kiina näkee mahdollisuutensa vahvistaa globaalia asemaansa. Maa suorittaa salaisia testauksia Pohjoisnavalla uudella arktiseen toimintaan suunnitellulla sukellusveneellään.

Riina Koivu työskentelee Supossa arktisen alueen geopoliittisena asiantuntijana. Hän lähtee työmatkalle Huippuvuorille perehtyäkseen Venäjän ja Kiinan tutkimuskeskuksiin. Mutta miksi Venäjän kaivoksen ja tutkimuskeskuksen läheisyydessä vaikuttaa pyörivän Wagner-palkkasotilaita? Mitä Venäjä valmistelee?

Operaatio Napakettu on menestyneen trillerisarjan kolmas, itsenäinen osa. Aiemmat osat ovat Operaatio Punainen kettu ja Operaatio Aavikkokettu. Trillerit kertovat suurvaltojen valtakamppailuista, joihin Suomikin vedetään mukaan. Sotilasoperaatioiden keskelle joutuvat tavalliset reserviläiset, tunnetut poliitikot ja ammattisotilaat.

Helena Immonen (s. 1986) on turvallisuuspolitiikkaan perehtynyt journalismin ja viestinnän ammattilainen, sissiradisti ja reserviupseeri.


Katso myös