Onnen harha

Sauri, Pekka
Nimeke: Onnen harha
Tekijät: Sauri, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523757851
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 18.7.2023
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Tieto
Kirjastoluokka: T17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: onni, onnellisuus, etsintä, itsereflektio, itsetuntemus, elämän tarkoitus, eksistenssi, todellisuus, ihmissuhteet, masennus, syyllisyys, häpeä, kokemukset, kritiikki, asennemuutos, ajan henki
E-kirja, 2022
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Kovakantinen kirja, 2022

24,90 €

Onnen metsästämisestä luopuminen on valtava vapautus.

Koko kansan tuntema psykologi ja filosofi kiteyttää tässä kirjassa ymmärryksensä ihmisenä selviytymisestä sirpaloituvassa todellisuudessa. Hyvän elämän voi elää kovin monella tavalla.

Saurin ydinhavainto on yksinkertainen: elämä muuttuu kerralla helpommaksi, kun ihminen luopuu onnen tavoittelusta - sen kaikkoavan tunnetilan, jota onnellisuudeksi kutsutaan.

Onnen metsästämisestä luopuminen on valtava vapahdus, suurin kaikista. Tuiverrus tyyntyy. Jumalatonkin saa rauhan. Ahdistus haihtuu kuin paha uni, jota et kohta enää saa kiinni etkä muista. Saurin kirja on omakohtainen kuvaus elämän peruskysymyksistä ja siitä, miten elää sovinnossa itsensä kanssa.

Pekka Sauri on poliitikko, Vihreiden perustajajäseniä, rakastettu radiopersoona, pilapiirtäjä, psykologi ja psykologian tieto-opillisista perusteista Lontoossa väitellyt tohtori.


Katso myös