Natsien salaliitto

Meltzer, Brad; Mensch, Josh
Nimeke: Natsien salaliitto
Alkuteos: The Nazi Conspiracy
Tekijät: Meltzer, Brad (Kirjoittaja)
Mensch, Josh (Kirjoittaja)
Rekiaro, Ilkka (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523828575
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.9.2024
Hinta: 30,90 € (28,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Nazi Conspiracy
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Sotahistoria
Kirjastoluokka: 90.35 Toinen maailmansota 1939-1945
Tositapahtumiin perustuva teos etenee trillerin tavoin ja on täynnä salaisia sopimuksia ja kaksoisolentoja.

”Miljoonien ihmisten henki riippui tämän huippukokouksen onnistumisesta. Ehkä jopa kymmeninen miljoonien. Jos natsit onnistuisivat, nämä kolme maailman johtajaa eivät lähtisi kaupungista elävinä - ja liittoutuneiden unelma voitosta kuolisi heidän mukanaan.”

Vuonna 1943 Leningrad oli yhä saksalaisten piirittämänä, mutta Hitlerin armeijan rivit alkoivat rakoilla. Joukot olivat juuttuneet Neuvostoliiton itärintaman julmiin olosuhteisiin. Kääntääkseen vihdoin sodan kulun Yhdysvaltain presidentti Franklin Roosevelt, Iso-Britannian pääministeri Winston Churchill ja Neuvostoliiton pääministeri Josef Stalin päättivät pitää ”kolmen suuren” huippukokoukseen Teheranissa, Iranissa. Mutta tapaamisesta saivat vihiä myös saksalaiset, jotka alkoivat kehittää omaa suunnitelmansa liittoutuneiden johtajien eliminoimiseksi.

”Todellinen napakymppi! Tämän jälkeen et ikinä ajattele toista maailmansotaa entiseen tapaan.” - Brad Thor, jännityskirjailija

Brad Meltzer (s. 1970)on palkittu amerikkalainen kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu bestseller-tietokirjojen lisäksi kaunokirjoja ja tv-käsikirjoituksia. New Yorkissa ja Miamissa kasvanut Meltzer on opiskellut lakia Columbian yliopistossa ja onkin tunnettu kirjailijana perusteellisesti tehdystä taustatutkimuksesta. Meltzer asuu Floridassa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.

Josh Menschon kirjoittanut kolme arvostettua Amerikan historiasta kertovaa tietokirjaa yhdessä Brad Meltzerin kanssa. Hän on kotoisin Buffalosta, New Yorkin osavaltiosta ja hän on valmistunut Princetonin ja Columbian yliopistoista. Hän asuu New Yorkissa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.


Katso myös