Narsisti — Parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa

Salo, Markku
Nimeke: Narsisti — Parisuhteessa, työpaikalla, naapurina, oikeussalissa
Tekijät: Salo, Markku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523750432
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.1.2019
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kust. tuotetunnus: 13414179
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 319
Tuoteryhmät: Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: riita-asiat, parisuhde, vanhemmuus, työelämä, työyhteisöt, naapuruus, avioero, lapsen huolto, narsistinen persoonallisuus, persoonallisuushäiriöt, riidat
Avainsanat: avioero, esihenkilöt, esimiehet, henkinen väkivalta, kiusaaminen, kokemukset, lapsen huolto, luonnehäiriöt, naapuruus, narsismi, narsistinen persoonallisuus, oikeustapaukset, parisuhde, persoonallisuushäiriöt, riidat, riita-asiat, työelämä, työpaikkakiusaaminen, työyhteisöt, uhrit, vanhemmuus, väkivalta
Äänikirja, 2020
MP3
12,90 €

E-kirja, 2011
EPUB
9,90 €

Narsisti piinaa lähipiiriään ja viranomaisia

Kokeneen asianajajan kertomuksia siitä, miten narsisti voi tehdä uhriensa elämästä helvettiä.

Narsistisesti häiriöiset ihmiset työllistävät merkittävästi sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, poliisia ja oikeuslaitosta. Käräjöinnistä miltei elämäntavan tehnyt narsisti kokee viranomaiset oman toimintansa jatkeeksi ja pyrkii häikäilemättä käyttämään näitä kiusaamisen välineinä ja omien epäoikeutettujen etujensa ajamiseen. Näin narsisti paitsi tekee uhriensa elämästä helvettiä, myös aiheuttaa ajanhukkaa ja turhia kuluja vastapuolelle ja yhteiskunnalle.

Markku Salo on hoitanut noin 500 oikeusjuttua, joissa vastapuoli on hänen oman asiakkaansa arvion mukaan narsistisesti persoonallisuushäiriöinen tai vahvasti siihen suuntaan kallellaan. Selvästi suurin osan jutuista liittyy lapsiin tai pari- ja perhesuhteisiin. Häiriöisten temmellyskenttänä on usein myös työpaikka, jossa he kiusaavat alaisiaan tai työtovereitaan. Naapuruus voi myös olla piinallista, jos viereisin kiinteistön omistaja tai taloyhtiön osakas tai asukas on mahdoton ihminen.

Asianajaja, varatuomari Markku salo toimii työnsä ohella Narsistien uhrien tuki ry:n varapuheenjohtajana. Hän on julkaissut mm. pamfletin Varo narsistia (2009).


Katso myös