Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Mökkijärven linnut

Leivo, Mauri
Nimeke: Mökkijärven linnut
Tekijät: Leivo, Mauri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827967
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.3.2024
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 216
Tuoteryhmät: Eläimet
Uutuudet
Kirjastoluokka: 56.8 Luonto-oppaat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: linnut, vesilinnut, luonnonmaisema, vuodenajat, lintuharrastus, valokuvaajat, luonnonvalokuvaus, järvet
Avainsanat: linnut, vesilinnut, luonnonmaisema, vuodenajat, lintuharrastus, valokuvaajat, luonnonvalokuvaus, järvet, Pohjois-Karjala, Itä-Uusimaa
Mökkijärvien tyypillisimmät lintulajit mielenkiintoisten, yllättävien ja hauskojen tarinoiden kautta.

Jokaisen linnuista kiinnostuneen mökkeilijän toivekirja!

Teos esittelee suomalaisten mökkijärvien tyypillisimmät lintulajit ja kertoo niistä mielenkiintoisia, hauskoja ja yllättäviäkin seikkoja. Vastaanvanlaista yksinomaan mökkilinnuille pyhitettyä kirjaa ei ole Suomessa aiemmin julkaistu.

Kirjassa seurataan kuikkien, laulujoutsenten, telkkien, kalalokkien, västäräkkien sekä monien muiden mökkilintujen elämää vuodenkierron eri aikoina. Runsasta tietomäärää täydentävät tekijän omat havainnot ja kokemukset mökkilinnuista vuosikymmenten varrelta. Teksti on yhtä aikaa sekä asiantuntevaa ja pohdiskelevaa että värikästä ja tunteikasta. Kirjan valokuvissa linnut näyttäytyvät usein omassa kotiympäristössään, laajassa järvimaisemassa, mutta kirja sisältää myös hätkähdyttäviä tilannekuvia sekä herkkiä maalauksellisia muotokuvia.

Mauri Leivo on arvostettu pitkän linjan lintuharrastaja ja ammattiluontovalokuvaaja. Mökkijärven linnut on hänen yhdestoista teoksensa. Aikaisempaan tuotantoon kuuluvat mm. Lehmilaitumilla (Lauri Jäntin tunnustuspalkinto 2023), Kylän linnut (2017), Kuikka – alkulintu (2012), Kevätmuutto (2009) sekä Lintujärvi (Vuoden luontokirja 2006).


Katso myös