Mistä löytäisin uskollisen sydämen

Eloranta, Eeva
Nimeke: Mistä löytäisin uskollisen sydämen
Tekijät: Eloranta, Eeva (Kirjoittaja)
Aakkula, Katja (Lukija)
Tuotetunnus: 9789524101417
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 23.1.2024
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 29m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: ihmissuhteet, kohtaaminen, rakastuminen, julkisuus, ongelmat, mustasukkaisuus, omistushalu, omaishoitajat, jääkiekkoilijat
E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Kovakantinen kirja, 2024
Liimasidos, Painettu suojapaperi
24,90 €

Romantiikan ja jännittävien juonenkäänteiden täyteinen romaani kuumalla twistillä.

Ihmissuhdedraama, jonka parissa viihtyy ja viisastuu, saa nauraa ja itkeä, ja jonka mehevistä henkilöhahmoista tulee lukijan ystäviä.

Pääkaupunkiseudun kiihkeään sykkeeseen sijoittuva romaani johdattaa lukijan kahteen eri maailmaan: toisessa omaishoitaja Saara kurkistelee huolissaan tyhjään kukkaroonsa, toisessa taas kiekkokaukaloiden nyrkkisankari Petteri viettää päihteiden ja biletyksen siivittämää julkkiselämää.

Molempien sisällä on silti sydämenkokoinen tyhjiö. Onko kahden erilaisesta maailmasta tulevan mahdollista antautua rakkauden vietäviksi, varsinkin kun mustasukkaiset ja omistushaluiset eksät työntävät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät?

Omat esteensä Saaran ja Petterin tarinalle saavat aikaan myös somessa viuhuvat vihaviestit ja median kohuotsikot. Lopulta on aika tehdä päätöksiä, eivätkä ne ole helppoja.

Eeva Eloranta on tehnyt pitkän uran suomalaisessa teatterimaailmassa. Hän on tullut tutuksi tv:stä ja elokuvista, viimeisimpänä Aida Boschin roolista Netflixin suomalaisessa DanceBrothers -sarjassa. Hänet on kahteen kertaan palkittu sekä elokuva-alan valtionpalkinnolla että Jussi-patsaalla. Näyttelijäntyönsä ohella Eeva Eloranta on myös käsikirjoittanut tv-sarjaa Samaa sukua, eri maata 1998–2000 ja komediatekstejä teatterinäyttämöille. Mistä löytäisin uskollisen sydämen on Eeva Elorannan esikoisromaani.


Katso myös