Mielivalta

Erikson, Thomas
Nimeke: Mielivalta
Alkuteos: Vanmakt
Tekijät: Erikson, Thomas (Kirjoittaja)
Korppi, Timo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523127845
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Vanmakt
Kustantaja: Minerva
Sarja: Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 468
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: MI5, Ruotsi, Tukholma, diplomaatit, kaupungit, käyttäytymistieteet, menetys, perheet, poliisit, profilointi, sieppaukset, tiedustelupalvelut, vainoaminen, valta
E-kirja, 2019
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2020
MP3
12,90 €

Uusi huima Alex King -trilleri huippusuositun Idiootit ympärilläni -kirjan tekijältä

Tukholmassa asuvan englantilaisen diplomaattiperheen poikavauva katoaa. Muutamaa tuntia myöhemmin lapsi ilmestyy Ison-Britannian suurlähetystöön.
Pari päivää myöhemmin vauva katoaa uudelleen, samoin lapsen hoitaja. Ja vähän sen jälkeen myös perheen teini-ikäinen tytär.

Joku sieppaa järjestelmällisesti perheen jäseniä vain palauttaakseen heidät vähän ajan päästä takaisin kotiin. Joku, joka haluaa osoittaa valtansa. Joku, joka ei kaihda mitään keinoja.

Perheen isä, diplomaatti William Smythe, on tavallisesti viileä ja tilanteet hallitseva henkilö, mutta nyt joku muu vetelee ohjaksista ja uhkaa hajottaa hänen elämänsä palasiksi.

Kun käyttäytymistieteilijä Alex King tulee vedetyksi mukaan dramaattisiin tapahtumiin, on hänellä edessään vaikeita kysymyksiä. Kuka on tämän pirullisen suunnitelman takana ja miksi? Ja mitä tapahtuu, jos hän ei kykene auttamaan perhettä?


Katso myös