Martti J. Kari — Käsikirjoitukset eivät pala

Halminen, Laura
Nimeke: Martti J. Kari — Käsikirjoitukset eivät pala
Tekijät: Halminen, Laura (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523827844
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.3.2024
Hinta: 30,90 € (28,09 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 431
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Uutuudet
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: everstit, sotilasjohtajat, sotilasjohtaminen, johtaminen, tiedustelupalvelut, tiedustelu, vakoilu, kansainväliset suhteet, henkilöhistoria, historia
Avainsanat: Suomi, everstit, henkilöhistoria, historia, johtaminen, kansainväliset suhteet, sotilasjohtajat, sotilasjohtaminen, tiedustelu, tiedustelupalvelut, vakoilu
Äänikirja, 2024
MP3
16,90 €

E-kirja, 2024
EPUB
14,90 €

Suureen kansansuosioon nousseen tiedustelueverstin ainutlaatuinen testamentti.

Martti J. Karin muistelmat valottavat hänen tietään Suomen sotilastiedustelun salaisimpaan ytimeen, julkisuuden valokeilaan ja alan opetuksen uranuurtajaksi aikana, jolloin Neuvostoliitto romahti, Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja Suomi liittyi Natoon.

Venäjän sodan kommentaattorina tutuksi tulleen Karin muistelmateos raottaa poikkeuksellisella tavalla verhoa suomalaisen sotilastiedustelun lähihistoriaan. Se luotaa kipeän rehellisellä tarkkanäköisyydellä suhdettamme arvaamattomaan itänaapuriin, sen kulttuuriin ja ihmisiin.

Martti J. Kari oli pääesikunnan sotilastiedustelun apulaispäällikkönä eläköitynyt eversti ja Jyväskylän yliopiston työelämäprofessori. Laura Halminen on toimittaja ja kirjailija, joka on perehtynyt tiedusteluun.


Katso myös