Marco Hietala — Ruostumaton

Kangasluoma, Timo
Nimeke: Marco Hietala — Ruostumaton
Tekijät: Kangasluoma, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522915528
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 11,95 € (10,86 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 223
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Taiteilijaelämäkerrat
Pokkarit
Musiikkikirjat
Kirjastoluokka: T78.99 Henkilöhistoria
Kansalliskirjaston asiasanat: muusikot, yhtyeet, heavy rock, henkilöhistoria, Hietala, Marco, Nightwish (yhtye), Tarot (yhtye), Sinergy (yhtye)
Ladattava äänikirja, 2017
MP3
12,95 €

Kovakantinen kirja, 2017

22,95 €

Suomalaisen hevimetallin pioneerin rohea tarina.

Marco on Suomen kansainvälisesti menestyneimmän bändin Nightwishin basisti-solisti. Legendaarisen Tarot-yhtyeen perustajana hän on elänyt todella railakkaan rock'n'roll-nuoruuden Suomessa ja maailmalla. Nuoruuden, johon kuuluivat niin kliseiset hotellihuoneiden hajottamiset kuin myös viinanhuuruiset keikat ja levytyssessiot.

Tarinan kääntöpuolena ovat olleet ulkopuolisuuden tunne, masennus ja alkoholismi. Sinnikkyydellään Marco on kääntänyt herkkyytensä voimavaraksi ja elämänsä ”ryysyistä rikkauksiin”.

Henkilökuva Marcosta vilisee paljon tuttuja nimiä. Kirka, Sleepy Sleepers, Iron Maiden ja Tony Iommi ovat esimerkkejä ihmisistä ja bändeistä, joiden kanssa Marcon polku kohtaa. Kirja sisältää myös armoitettua pohdintaa eri instituutioista, ihmisrodusta ja maailman nykytilasta.

Kirjailija Timo Kangasluoma kirjoittaa omien sanojensa mukaan ainoastaan sellaisia henkilökuvia ja elämäkertoja, joilla on väliä! Häntä kiinnostavat monitahoiset ja avoimet persoonat, jotka uskaltavat puhua niin vahvuuksistaan kuin heikkouksistaankin.


Katso myös