Mahtava Matcha — Japanilainen superfood
Farrow, JoannaTuotetiedot
Nimeke: | Mahtava Matcha — Japanilainen superfood | ||
Alkuteos: | Meet Your Matcha | ||
Tekijät: | Farrow, Joanna (Kirjoittaja) Piippo, Sinikka (Johdannon kirjoittaja) Luomi, Anna Maija (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789523126879 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 26,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %) Alin hinta 30 pv aikana 3,90 € |
||
|
|||
Lisätiedot
Kansikuva: | Lataa painokelpoinen kansikuva |
Alkuteos: | Meet Your Matcha |
Kustantaja: | Minerva |
Julkaisuvuosi: | 2018 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 127 |
Tuoteryhmät: | Terveys ja hyvinvointi Tietokirjallisuus |
Kirjastoluokka: | 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | tee, nautintoaineet, terveysvaikutukset, superruoka, aamiaiset, ateriat, leivonnaiset, jälkiruoat, juomat, valmistus |
Avainsanat: | aamiaiset, ateriat, juomat, jälkiruoat, leivonnaiset, nautintoaineet, ruokaohjeet, superruoka, tee, terveysvaikutukset, valmistus |
Muut formaatit tai variantit
E-kirja, 2021 Synkronoitu ääni, EPUB |
9,90 €
|
Esittelyteksti
Ainutlaatuisten ravitsevien, puhdistavien ja virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta matchasta on tullut terveystietoisten suursuosikki. Kirja selvittää mitä matcha on, mitkä ovat sen terveysvaikutukset ja miten sitä käytetään.
Matcha on lähtöisin Japanista, jossa siitä tehtyä teetä on juotu jo yli tuhat vuotta. Matchassa on moninkertaisesti enemmän hyviä ravinteita ja antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä.
Matchaa voidaan käyttää myös ruoanlaitossa. Se soveltuu niin pää- kuin jälkiruokiin, smoothieihin, keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin leivontaan... Kirjan yli 50 reseptiä opastavat miten monin tavoin matchaa voi käyttää - ja tehdä herkullisesta ruoasta myös superruokaa.
Sinikka Piippo on kirjoittanut kirjaan johdannon matchasta ja sen hämmästyttävistä terveysvaikutuksista.
Matcha on lähtöisin Japanista, jossa siitä tehtyä teetä on juotu jo yli tuhat vuotta. Matchassa on moninkertaisesti enemmän hyviä ravinteita ja antioksidantteja kuin tavallisessa vihreässä teessä.
Matchaa voidaan käyttää myös ruoanlaitossa. Se soveltuu niin pää- kuin jälkiruokiin, smoothieihin, keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin leivontaan... Kirjan yli 50 reseptiä opastavat miten monin tavoin matchaa voi käyttää - ja tehdä herkullisesta ruoasta myös superruokaa.
Sinikka Piippo on kirjoittanut kirjaan johdannon matchasta ja sen hämmästyttävistä terveysvaikutuksista.