Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Maakellarin salaisuus

Aarnipuro, Marja
Nimeke: Maakellarin salaisuus
Tekijät: Aarnipuro, Marja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522893680
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.5.2017
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: CrimeTime
Sarja: Kaarina Riikonen ratkaisee 1
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: aviorikokset, bloggaajat, huvilat, löydöt, pakkomielteet, päivälehdet, rakkaus, toimittajat, vainajat
Äänikirja, 2020
MP3
12,90 €

Vauhdikas ja viihdyttävä dekkarisarja alkaa!

Suositun Viikko-lehden viihdetoimittaja Kaarina Riikonen on odottanut kevään ensimmäistä mökkilomaa pitkään. Rento mökkeily loppuu kuitenkin ennen kuin on ehtinyt alkaakaan, sillä mökin maakellarista löytyy ruumis, joka pian tunnistetaan tunnetuksi yritysjohtajaksi. Miten hän on päätynyt Kaarinan mökille ja kuka hänet on tappanut? Ei kai vain poliisi epäile Kaarinaa murhasta? Kaiken lisäksi murha-aseena on käytetty Kaarinan mehupulloa.

Viikko-lehdessä päätetään saman tien käynnistää murhauutisointi ja Kaarina huomaakin siirtyneensä julkkisten viihdehaastatteluista rikosten pariin. Miten hän kestää paineet ja jännityksen, kun omassa perheessäkin riittää ongelmia ja iän mukanaan tuomat kuumat aallot tuntuvat hyökyvän kiusallisesti aina väärillä hetkillä?

Apu-lehden päätoimittajan, tunnetun journalistin Marja Aarnipuron esikoisdekkari aloittaa viihdyttävän ja kutkuttavan jännittävän Kaarina Riikonen ratkaisee -sarjan.


Katso myös