Maailman paras matikkakirja
Friman, Terhi; Saraja, AnttiTuotetiedot
Nimeke: | Maailman paras matikkakirja | ||
Tekijät: | Friman, Terhi (Kirjoittaja) Saraja, Antti (Kirjoittaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789522913920 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 12,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %) Alin hinta 30 pv aikana 3,90 € |
||
|
|||
Kansikuva: | Lataa painokelpoinen kansikuva |
Kustantaja: | Docendo |
Julkaisuvuosi: | 2017 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 104 |
Tuoteryhmät: | Ruoka ja juoma Tietokirjallisuus |
Kirjastoluokka: | 67.62 Kalastus |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | made, kalastus, käsittely, kauppa, jalostus |
Avainsanat: | jalostus, kalastus, kauppa, käsittely, made, ruokaohjeet |
Made on pohjoisen pallonpuoliskon kala, josta riittää tarinoita. Madetta pyydetään jännittävillä tavoilla, ja se ui ruokapöytiin monin eri tavoin.
Made eli matikka on yhden mielestä ruma, toisen mielestä jopa irvokas, mutta kaikkien mielestä herkullinen. Tiesitkö, että puolet mateista on sokeita ja että mateen kutuseremonioihin liittyy rummutus? Oletko ajatellut, että mateen nahkasta voi tehdä sipsejä ja vaikka kukkaroita ja käsilaukkuja?
Terhi Frimanin ja Antti Sarajan madekirja vie lukijan koukuille ja rysille, keittiöihin ja ravintolapöytiin, monien kalajuttujen äärelle. Matikasta on moneksi.
Terhi Friman on tietokirjailija, joka rakastaa Suomen luontoa ja sen antimia. Hän syttyy päästessään hyvien tarinoiden ja puhtaan ruuan äärelle. Made on hänelle joka talvi yhtä iso innoittaja.
Antti Saraja on valokuvaaja, joka harrastaa metsästystä ja kalastusta. Hän arvostaa erityisesti luonnosta peräisin olevaa itsepyydettyä ruokaa.
Made eli matikka on yhden mielestä ruma, toisen mielestä jopa irvokas, mutta kaikkien mielestä herkullinen. Tiesitkö, että puolet mateista on sokeita ja että mateen kutuseremonioihin liittyy rummutus? Oletko ajatellut, että mateen nahkasta voi tehdä sipsejä ja vaikka kukkaroita ja käsilaukkuja?
Terhi Frimanin ja Antti Sarajan madekirja vie lukijan koukuille ja rysille, keittiöihin ja ravintolapöytiin, monien kalajuttujen äärelle. Matikasta on moneksi.
Terhi Friman on tietokirjailija, joka rakastaa Suomen luontoa ja sen antimia. Hän syttyy päästessään hyvien tarinoiden ja puhtaan ruuan äärelle. Made on hänelle joka talvi yhtä iso innoittaja.
Antti Saraja on valokuvaaja, joka harrastaa metsästystä ja kalastusta. Hän arvostaa erityisesti luonnosta peräisin olevaa itsepyydettyä ruokaa.