Liikaa salaisuuksia

Reynolds, Amanda
Nimeke: Liikaa salaisuuksia
Alkuteos: The Hidden Wife
Tekijät: Reynolds, Amanda (Kirjoittaja)
Lahdenpohja, Mila (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523758223
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 13.5.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 13.5.2024
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Hidden Wife
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Tulossa – Ennakkotilaa!
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Mitä tapahtui Julia Blakelle?

Kävelikö hän vapaaehtoisesti ulos avioliitostaan, vai saiko mies hänet katoamaan? Tiukka psykologinen trilleri salaisuuksista, joiden tutkiminen voi osoittautua kohtalokkaaksi.

Julia oli nuori, kaunis ja naimisissa kuuluisan kirjailijan kanssa. He olivat juuri juhlineet kymmenettä hääpäiväänsä upeassa kartanossaan. Miksi Julia siis jätti täydellisen elämänsä ja katosi jäljettömiin?

Nuori naistoimittaja ei voi uskoa onneaan, kun Julian aviomies Max suostuu antamaan hänelle haastattelun yksinoikeudella. Mutta mitä syvemmälle katoamistapaukseen hän kaivautuu, sitä uhkaavammaksi tilanne muuttuu.

Millainen ihminen Julia oikeastaan oli? Oliko hänen avioliittonsa niin täydellinen, kuin miltä se vaikutti? Ja katosiko hän omasta tahdostaan - vai murhattiinko hänet?

”Leuat loksauttavan hyvää luettavaa... Reynolds on psykologisen draaman ja jännityksen mestari” - Nicola Smith, Daily Record

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki läpimurtonsa vuonna 2017 ensimmäisellä teoksellaan Liian lähellä. Kirjasta on tehty Viaplaylle kuusiosainen tv-sarja Close To Me.


Katso myös