Läsnäilo — itsetuntemus ja enneagrammi

Saanila, Jutta
Nimeke: Läsnäilo — itsetuntemus ja enneagrammi
Tekijät: Saanila, Jutta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524926768
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.8.2012
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: enneagrammi, persoonallisuuden psykologia, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuus, typologiat, luonteenpiirteet, persoonallisuuden kehitys, itsekasvatus, itsetuntemus, tietoinen läsnäolo, elämäntaito
Avainsanat: elämäntaito, enneagrammi, itsekasvatus, itsetuntemus, luonteenpiirteet, läsnäolo, persoonallisuuden kehitys, persoonallisuuden piirteet, persoonallisuuden psykologia, persoonallisuus, tietoinen läsnäolo, typologiat
Teitä läsnäoloon on monia. Tässä kirjassa esitellään yksi uusi tapa: Läsnäilon tie. Kun opimme tuntemaan itseämme ja hyväksymään erilaisia piirteitämme, saamme kokea elämässämme syvenevää iloa.

Enneagrammi on ikivanha itsetuntemustyökalu, joka on auttanut kautta vuosisatojen ihmisiä ymmärtämään itseään ja toisiaan. Kun itsetuntemus yhdistyy todelliseen läsnäolon taitoon, avautuu tie parempaan elämänhallintaan ja hyvinvointiin.

Teos sisältää käytännön esimerkkejä siitä, miten olla todella keskittyneenä ja aistit valppaina tässä hetkessä. Kirjan avulla oivallat, miten itsetuntemuksesi syventyy ja millaisia haasteita juuri sinun persoonallasi on läsnäolon harjoittamisessa. Kirja kartoittaa myös eri persoonallisuustyyppien vahvuudet ja heikkoudet.


Katso myös