Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

Wilson, Carol
Nimeke: Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja
Alkuteos: Liquorice: A Cookbook
Tekijät: Wilson, Carol (Kirjoittaja)
Luomi, Anna Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523750500
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.5.2020
Hinta: 9,90 € 4,95 € (4,50 € alv 0 %)

Alin 30 pv hinta ennen kampanjaa 9,90 €


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Liquorice: A Cookbook
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Avainsanat: historia, lakritsi, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, salmiakki, eurooppa, salmiakki
Kovakantinen kirja, 2019

24,90 €

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä - ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.

Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.


Katso myös