Kuvaa kännykällä ja tabletilla

Pylkkö, Mikko
Nimeke: Kuvaa kännykällä ja tabletilla
Tekijät: Pylkkö, Mikko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911995
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.6.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 75.72 Valokuvauksen tekniikka. Valokuvausoppaat
Avainsanat: digitaalikamerat, digitaalikuvaus, digitaalitekniikka, kuvankäsittely, kuvantallennus, matkapuhelimet, mobiililaitteet, mobiilisovellukset, pilvipalvelut, sosiaalinen media, sähköinen arkistointi, taulutietokoneet, valokuvaus, älypuhelimet
Kännykkä- ja tablettikamerat kehittyvät huimaa vauhtia ja ovat korvaamassa perinteiset pokkarit. Niiden avulla kuvat on helppo jakaa verkkoon, ja niihin on myös saatavana lukuisia tasokkaita kuvausohjelmia. Mobiilikuvaukseen pätevät samat valokuvauksen lainalaisuudet kuin tavallisilla digikameroilla kuvaamiseenkin, mutta automatiikka tekee mobiilikuvauksesta vaivatonta. Mobiililaitteilla kuvaaminen on ennen kaikkea nopeaa ja helppoa mutta myös luovaa.

Kirja lähestyy kännykkä- ja tablettikuvaamista nimenomaan kuvaamisen näkökulmasta. Tekniikkaa ja lisävarusteita käsitellään yleisellä tasolla. Kirja soveltuu kaikille mobiilialustoille, joista suosituimmille (iOS, Android ja Windows Phone) on lisäohjelma- ja käyttövinkkejä. Upeissa käytännön esimerkeissä annetaan ideoita niin kuvausaiheisiin, sommitteluun, valaisuun kuin myös kuvien jälkikäsittelyyn puhelimella sekä tietokoneella. Lisäksi tutustutaan kuvien jakamiseen sosiaalisessa mediassa sekä kuvien teettämiseen paperille, tauluksi tai kirjaksi.

Kirja sopii niin aloittelevalle valokuvaajalle kuin jo pidemmälle ehtineelle harrastajallekin.


Katso myös