Kuusi ainetta jotka muuttavat elämäsi

Phillips, David JP
Nimeke: Kuusi ainetta jotka muuttavat elämäsi
Alkuteos: Sex substanser som förändrar ditt liv
Tekijät: Phillips, David JP (Kirjoittaja)
Luomi, Anna-Maija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523759534
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.9.2023
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Sex substanser som förändrar ditt liv
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 205
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: välittäjäaineet, hormonit, keskushermosto, henkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, tunteet, itsekasvatus, itsensä toteuttaminen, elämäntaito
Avainsanat: välittäjäaineet, hormonit, keskushermosto, henkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, tunteet, itsekasvatus, itsensä toteuttaminen, elämäntaito
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2024
A-formaatin pokkari
9,90 €

Optimoi aivosi

Hormonit ja aivojen välittäjäaineet vaikuttavat ratkaisevasti siihen, kuinka voimme ja millainen on mielentilamme. David JP Phillips opettaa miten optimoida kehon kemia ja saavuttaa pysyviä parannuksia elämänlaatuun.

Saisiko olla enkelicocktail, joka koostuu dopamiinista, serotoniinista ja endorfiinista? Tai sittenkin paholaiscocktail, jonka pääraaka-aine on kortisoli? Kannattaa miettiä tarkkaan, sillä aivojen välittäjäaineilla ja hormoneilla on ratkaiseva merkitys siinä, oletko henkisesti paras versio itsestäsi.

Tämä kirja kertoo miten jokainen voi luonnonmukaisesti aktivoida näitä välittäjäaineita ja suunnata kohti toivomaansa tulevaisuutta. Konkreettinen ja helppolukuinen opas jokaiselle, joka haluaa löytää aidon hyvänolon tunteen.

David JP Phillips on kansainvälisesti tunnettu ruotsalainen luennoitsija, jonka koulutuspalveluja käyttävät mm. sellaiset suuryritykset kuin Google, Microsoft, Dell, Oracle ja Hewlett Packard. Phillipsin erikoisalaa on kommunikaatio. Sosiaalisen median alustoilla hänen luentojaan on seurattu yli 100 miljoonaa kertaa.


Katso myös