Kuoleman kello käy

James, Peter
Nimeke: Kuoleman kello käy
Alkuteos: Dead Man's Time
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755345
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 19.4.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dead Man's Time
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 9 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 24m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1920-luku, 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, New York, arvoesineet, etsintä, jännityskirjallisuus, kartanot, kaupungit, kuolema, omankädenoikeus, pahoinpitely, poliisikirjallisuus, rikokset, rikolliset, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, ryöstö, taidekauppa, uhrit, vanhukset
Genre: jännitys
E-kirja, 2014
EPUB
9,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2016
A-formaatin pokkari
9,90 €

Pohjaton ahneus ja hillitön raivo

Roy Grace laittoman antiikkibisneksen syövereissä.

Syrjäisessä brightonilaisessa kartanossa tapahtuu törkeä ryöstö, jonka seurauksena 98-vuotias Aileen McWhirter kuolee ja miljoonien arvosta antiikkia ja taidetta katoaa tietymättömiin. Ryöstetyn omaisuuden joukossa on mittaamattoman arvokas esine, jonka vuoksi Aileenin perhe on valmis ottamaan lain omiin käsiinsä ja tekemään mitä hyvänsä sen saamiseksi takaisin.

Kadonneen perhekalleuden takana on tarina, joka ulottuu aina vuoteen 1922 ja New Yorkin mafiasotiin. Laittoman antiikkibisneksen sokkeloissa rikosylikomisario Roy Grace käy taistoa hupenevaa aikaa vastaan seuratessaan tappajan verisiä jälkiä.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuoleman kello käy on vangitsevan sarjan yhdeksäs, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös