Kuolemaan asti sinun

James, Peter
Nimeke: Kuolemaan asti sinun
Alkuteos: Love You Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523123830
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.9.2016
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Love You Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 12 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, aviomiehet, etsintä, jet set, kaupungit, naiset, rikastuminen, rikosetsivät, sarjamurhaajat, seuraelämä, suomenkielinen kirjallisuus, unelmat
Genre: jännitys
Äänikirja, 2018
MP3
12,90 €

Musta leski Brightonissa

Roy Grace paineiden puristuksessa.

Jodie Bentley on koko lapsuutensa saanut kokea olevansa ruma ankanpoikanen. Nyt hänellä on elämässään kaksi suurta unelmaa: olla kaunis ja rikas. Ensimmäisen tavoitteen toteuttamiseen tarvitaan vain plastiikkakirurgin apua. Toinen vaatii huolellista suunnittelua. Rahaa on joko ansaittava tai sen kanssa on avioiduttava. Harjoitus tekee mestarin.

Rikosylikomisario Roy Gracea elämä puristaa monelta taholta. Esimiesten odotukset painostavat, edellinen rikostapaus valvottaa häntä öisin, ensimmäisen vaimon Sandyn vuosien takaisesta katoamisesta on ilmennyt uusia seikkoja ja kaiken lisäksi vanha vihollinen on ilmestynyt taas maisemiin. Pahinta kaikista on kuitenkin se, että Brightonissa näyttää operoivan nainen, jolla on myrkyllinen mieli ja tappavat taidot. Roy Grace joutuu tunnustamaan, että hän on pahasti aliarvioinut naisen vaarallisuuden.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolemaan asti sinun on vangitsevan sarjan 12., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös