Kuolema peittää jäljet

James, Peter
Nimeke: Kuolema peittää jäljet
Alkuteos: Dead Man's Footsteps
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Mäntylä, Jaana (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755307
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 17.12.2021
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dead Man's Footsteps
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 4 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 39m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2001, 2007, Brighton, Iso-Britannia, Melbourne, New York, aviovaimot, huijaus, jännityskirjallisuus, kadonneet, kauppa, kaupungit, kosto, kuolema, liikemiehet, naiset, petos, poliisikirjallisuus, postimerkit, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, terrori-iskut, vainoaminen, vakuutus
Genre: jännitys
E-kirja, 2014
EPUB
9,90 €

WTC-iskussa lavastettu kuolema

Helvetti pääsee irti terrori-iskussa – ja löytää myös Brightoniin.

Epäonnistunut brightonilainen liikemies Ronnie Wilson on New Yorkissa matkalla liikeneuvotteluun, jonka hän toivoo pelastavan bisneksensä. Häntä odotetaan WTC-tornin 87. kerroksessa. Paha vain, että päivä sattuu olemaan syyskuun yhdestoista 2001.

Ronnie on muutaman korttelin päässä World Trade Centeristä, kun helvetti pääsee irti. Kaaoksen keskellä Ronnie päättää kääntää tilanteen edukseen ja lavastaa kuolemansa. Jos Ronnie Wilsonia ei enää ole, valtavat velat voi muuttaa saataviksi.

Kuusi vuotta myöhemmin brightonilaisesta sadevesiviemäristä löytyy pitkälle maatunut naisen ruumis. Samaan aikaan toisaalla kaupungissa nuori nainen pakoilee henkensä edestä julmaa jäljittäjäänsä. Kun vielä Australiastakin löytyy murhattu nainen, jolla näyttää olevan yhteys samaan tapahtumavyyhteen, on rikosylikomisario Roy Gracella käsissään sotkuinen arvoitus, jonka palasia on kerättävä kokoon ympäri maailman.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema peittää jäljet on vangitsevan sarjan neljäs, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös