Kuolema merkitsee omansa

James, Peter
Nimeke: Kuolema merkitsee omansa
Alkuteos: You Are Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Ranin, Martti (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523755369
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 16.6.2022
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: You Are Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 11 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 15t 56m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, ihmisryöstöt, jännityskirjallisuus, kaupungit, löydöt, menneisyys, poliisikirjallisuus, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, ruumiit, sarjamurhaajat, selvittämättömät rikokset, sieppaukset, tyttöystävät
Genre: jännitys
E-kirja, 2015
EPUB
9,90 €

Onko Brighton saanut ensimmäisen sarjamurhaajansa?

Roy Grace kadonneiden nuorten naisten jäljillä.

Nick Walton saa tyttöystävältään Logan Somervilleltä puhelun, joka jättää hänet avuttoman kauhun valtaan. Hätääntynyt Logan ehtii kertoa ajaneensa kotitalonsa maanalaiseen parkkihalliin, jossa hiippailee oudosti käyttäytyvä mies. Sitten kuuluu kirkaisu, ja puhelu katkeaa. Poliisit ovat paikalla minuuteissa, mutta hämärästä parkkihallista löytyy vain Loganin auto ja hänen puhelimensa.

Samana päivänä tietyömiehet löytävät kaivamansa asfaltin alta 30 vuotta aiemmin kadonneen nuoren naisen jäännökset.

Tapauksilla ei aluksi näytä olevan mitään yhteistä. Pian Brightonissa katoaa toinenkin nuori nainen ja löytyy taas yksi uhri vuosikymmenten takaa. Koko kauhistuttava kuvio alkaa piirtyä, kun tunnetun lontoolaisen psykiatrin vastaanotolle ilmestyy outo mies, joka sanoo omaavansa tärkeää tietoa Logan Somervillen tapauksesta. Hän suostuu kuitenkin paljastamaan vain yhden asian. Pian rikosylikomisario Roy Grace saa todeta, että tämä yksi asia on avain sekä nykyisyyden että menneisyyden rikoksiin. Tarinassa vilahtaa myös suomalainen huumepomo Jorma Mahlanen, ”The Slippery Finn”, jolla on kodin turvana neljä isoa rottweileria.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema merkitsee omansa on vangitsevan sarjan 11., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös