Kuolema kulkee kannoilla

James, Peter
Nimeke: Kuolema kulkee kannoilla
Alkuteos: Dead Like You
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928335
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.4.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dead Like You
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 6 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1997-1998, 2010-luku, Brighton, Iso-Britannia, autismi, fetisismi, jännityskirjallisuus, katoaminen, kaupungit, kengät, naiset, pakkomielteet, poliisikirjallisuus, poliisit, raiskaus, rikoskirjallisuus, sairaat, seksuaalirikolliset, selvittämättömät rikokset, vapautuneet vangit
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Onko raaka Kenkämies palannut Brightoniin?

Roy Grace salaperäisen sarjaraiskaajan ja tappajan jäljillä.

Villin uudenvuodenjuhlan jälkeen nuori nainen raiskataan raa'asti Brightonissa. Viikkoa myöhemmin uhriksi joutuu toinen nainen. Molemmilta raiskaaja vie kengät.

Rikosylikomisario Roy Grace toteaa nopeasti, että rikokset noudattavat sama kaavaa kuin vuonna vuonna 1997 kaupungissa kauhua herättäneet, selvittämättömiksi jääneet raiskaukset. "Kenkämieheksi" nimetyn hyökkääjän uskotaan raiskanneen neljä naista ennen kuin hän murhasi viidennen uhrinsa ja katosi. Onko nyt kyseessä jäljittelijä vai onko Kenkämies palannut?

Poliisi joutuu epätoivoiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Kenkämiehen seuraavan uhrin. Ensin pitäisi kuitenkin saada selville, kuka seuraava uhri on.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema kulkee kannoilla on vangitsevan sarjan kuudes, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös