Kuolema katsoo kohti

James, Peter
Nimeke: Kuolema katsoo kohti
Alkuteos: Looking Good Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928298
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.3.2013
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Looking Good Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 2 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Brighton, Iso-Britannia, aviovaimot, ihmisryöstöt, jännityskirjallisuus, kaupungit, murha, nimettömät viestit, pakkomielteet, perheet, poliisikirjallisuus, rikollisuus, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, seuralaispalvelut, silminnäkijät, sähköposti, tuhlaus, uhkailu, videokuvaus, viihdeteollisuus, rikostutkijat
Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

Murha karmaisevana nettiviihteenä

Mies joutuu tahtomattaan todistamaan murhan ja saattaa koko perheensä vaaraan.

Tom Bryce tekee vain sen, mitä kuka tahansa kunnon ihminen tekisi. Palauttaakseen junaan unohtuneen CD-levyn omistajalleen hän yrittää selvittää omistajan henkilöllisyyttä tutkimalla levyn sisältöä. Tahtomattaan Tomista tulee raa'an murhan todistaja. Hänen perhettään uhataan hirveällä kostolla, jos hän kertoo poliisille näkemästään.

Vaimonsa rohkaisemana Tom kuitenkin uskaltautuu antamaan lausunnon rikosylikomisario Roy Gracen johtamalle tutkimusryhmälle. Tämän jälkeen Brycen perheen murha onkin enää toteuttamista vailla – ja tappovideota mainostetaan jo internetissä.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema katsoo kohti on vangitsevan sarjan toinen, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös