Kuolema kätkeytyy kuvaan

James, Peter
Nimeke: Kuolema kätkeytyy kuvaan
Alkuteos: Picture You Dead
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523757240
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.3.2023
Hinta: 17,90 € 13,43 € (12,21 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Picture You Dead
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 18 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 405
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Iso-Britannia, maalaukset, murha, pariskunnat, rikostutkijat, selvittämättömät rikokset, taidekauppiaat
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Taidekaupan sysimusta puoli.

Kirpputorilta löytynyt halpa maalaus kätkee taakseen salaisuuden, jota jotkut pitävät jopa ihmishenkiä arvokkaampana.

Harry ja Freya Kipling ovat jo vuosia kolunneet kirpputoreja. Salaisena haaveena on löytää romun joukosta jotain todella arvokasta. Toki he tietävät, että sellainen haave tuskin toteutuu – kunnes eräänä päivänä käy juuri niin. Pariskunta ostaa muutamalla punnalla mitäänsanomattoman maalauksen, koska he haluavat sen kauniit kehykset. Kotona harrastelijamaisen maalauksen alta paljastuukin aivan toinen työ. Voisiko tämä upea maisemamaalaus olla kauan kateissa ollut, miljoonien arvoinen mestariteos 1770-luvulta?

Ainakin yksi keräilijä on vakuuttunut teoksen aitoudesta – ja hän on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen haluamansa.

Rikosylikomisario Roy Grace joutuu sukeltamaan taidemaailman tuntemattomiin vesiin ja saa pian huomata, että kunnialliselta vaikuttava ala kätkee taakseen ahneutta, petosta ja väkivaltaa. Harryn ja Freyan unelma on nopeasti muuttumassa painajaiseksi.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema kätkeytyy kuvaan on vangitsevan sarjan 18., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös