Kuolema ei käy kauppaa

James, Peter
Nimeke: Kuolema ei käy kauppaa
Alkuteos: Dead Tomorrow
Tekijät: James, Peter (Kirjoittaja)
Mäntylä, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524928328
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.10.2012
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Dead Tomorrow
Kustantaja: Minerva
Sarja: Roy Grace 5 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Brighton, Eurooppa, Iso-Britannia, Romania, elimensiirto, elinkauppa, ihmiskauppa, jonot, jännityskirjallisuus, kansainvälinen rikollisuus, katulapset, kaupungit, merenpohja, parantumattomat taudit, poliisikirjallisuus, rikosetsivät, rikoskirjallisuus, ruumiit, sieppaukset, teini-ikäiset, tytöt
Äänikirja, 2022
MP3
16,90 €

Jos lapsesi olisi kuolemassa, ostaisitko hänelle apua pimeiltä markkinoilta?

Roy Grace lapsikaupan jäljillä.

Sussexin edustalla työskentelevä ruoppausaluksen miehistö nostaa merestä teini-ikäisen pojan ruumiin, jolta on poistettu sisäelimet. Pian samanlaisia ruumiita löytyy vielä kaksi lisää.

15-vuotias brightonilainen Caitlin Beckett kärsii tappavasta sairaudesta. Vain maksansiirtoleikkaus voi pelastaa hänet, mutta aika on käymässä vähiin. Elinsiirtojonot ovat pitkiä, eikä Caitlinille sopivaa luovuttajaa tahdo löytyä. Kun terveydenhoitojärjestelmä uhkaa pettää Caitlinin, hänen äitinsä kääntyy epätoivoisena internetistä löytämänsä yksityisen elinten välittäjän puoleen.

Ryhtyessään tutkimaan merestä nostettujen ruumiiden kohtaloa rikosylikomisario Roy Grace joutuu Itä-Euroopasta käytävän lapsikaupan jäljille. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen kiivaaseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen romanialaisen katulapsen hengen.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema ei käy kauppaa on vangitsevan sarjan viides, itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.


Katso myös