Kun kaikki muuttui

O'Flanagan, Sheila
Nimeke: Kun kaikki muuttui
Alkuteos: What Happened That Night
Tekijät: O'Flanagan, Sheila (Kirjoittaja)
Soro, Maikki (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789528501107
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 2.12.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 2.12.2024
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: What Happened That Night
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 480
Tuoteryhmät: Tulossa – Ennakkotilaa!
Viihde ja romantiikka
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Voimmeko koskaan korjata menneisyydessä tekemiämme virheitä?

Bestsellerkirjailija Sheila O'Flanaganin uusi mukaansatempaava romaani kertoo äidistä, tyttärestä ja rakkaudesta, joka asettaa vaikeiden valintojen eteen.

Kun Lola Fitzpatrick ensi kertaa tapasi Philip Warrenin, hän oli juuri tullut Dubliniin ja rakasti elämäänsä uudessa kaupungissa. Philip oli tottunut saamaan haluamansa, eikä Lola voinut vastustaa häntä. Sitten Philip pakotti Lolan tekemään mahdottomalta tuntuvan valinnan. Jos Lola olisi tiennyt silloin sen, mitä hän tietää nyt, kaikki olisi voinut mennä toisin.

Lolan tytär Bey on perinyt äitinsä impulsiivisen luonteen ja se vie hänet vaarallisille poluille. Sitten hänkin löytää itsensä rakastamansa miehen kanssa tilanteesta, jossa on tehtävä vaikeista vaikeimpia ratkaisuja.

Molempien naisten elämä muuttuu hetkessä. Mutta heidän suurimmat virheensä saattavat osoittautua heidän suurimmiksi mahdollisuuksikseen.

Sheila O'Flanagan on irlantilainen toimittaja ja bestsellerkirjailija, jonka romaaneja on myyty maailmanlaajuisesti yli 8 miljoonaa kappaletta ja jolla on laaja ja innokas fanikunta. Hän haluaa kirjoittaa viihdettä naisista, jotka joutuvat vaikeassa tilanteessa löytämään oman vahvuutensa. Häneltä on aiemmin suomennettu romaanit Naiset karkuteillä ja Elämä voi alkaa.


Katso myös