Koukuttavat suhteet

Ruuhilahti, Susanna
Nimeke: Koukuttavat suhteet
Tekijät: Ruuhilahti, Susanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523127944
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € 3,90 € (3,55 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 197
Tuoteryhmät: Elämäntaito
Tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihmissuhteet, sosiaaliset suhteet, parisuhde, läheisriippuvuus, riippuvuus, toimivuus, haasteet (ongelmat), kriisit, päätöksenteko, eroaminen (ihmissuhteet), väkivalta, seksiaddiktio
Avainsanat: eroaminen (ihmissuhteet), haasteet (ongelmat), ihmissuhteet, kriisit, läheisriippuvuus, parisuhde, päätöksenteko, riippuvuus, seksiaddiktio, sosiaaliset suhteet, toimivuus, väkivalta
E-kirja, 2019
EPUB
9,90 €

Äänikirja, 2019
MP3
12,90 €

Miksi huonosta ihmissuhteesta on joskus niin vaikea päästä irti?

Miksi joku ei pääse irti suhteesta, joka tuntuu tuottavan vain harmaita hiuksia ja päänvaivaa? Miksi eroaminen ei tunnu olevan vaihtoehto tai miksi joku suostuu elämään olosuhteissa, jotka saattavat uhata hyvinvointia ja joskus jopa henkeä?

Susanna Ruuhilahti selvittää, millaiset asiat pitävät ihmistä kiinni vaikeassa suhteessa ja millaista apua koukuttavassa suhteessa oleva tarvitsee irtautumiseen.

Kirjassa ääneen pääsevät myös tavalliset ihmiset, jotka kertovat miksi vaikeissa suhteissa pysytään ja miksi niistä irtaantuminen voi olla vaikeampaa kuin osaisi kuvitella.

Kirja tarjoaa pohdittavaa sekä tietoa koukuttavissa suhteissa eläville, heidän läheisilleen sekä ammattilaisille. Se kertoo myös mistä tietää, milloin erota tai miten yrittää muuttaa koukuttava suhde toimivaksi ihmissuhteeksi.


Katso myös