Koodinimi Wagner

Skördeman, Gustaf
Nimeke: Koodinimi Wagner
Alkuteos: Wagner
Tekijät: Skördeman, Gustaf (Kirjoittaja)
Luoma, Katarina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523757004
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.2.2023
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Wagner
Kustantaja: Minerva
Sarja: Sara Nowak 3 Minerva Crime
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 456
Tuoteryhmät: Dekkarit ja jännitys
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: Ruotsi, Tukholma, agentit, itsemurha, kosto, murha, oligarkit, poliisit, tiedustelupalvelut, ulkoasiainministerit
Äänikirja, 2023
MP3
16,90 €

E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Trilleritrilogian veitsenterävä finaali.

Huikean jännittävä Sara Nowak-trilogian päätösosa vie lukijan yhä syvemmälle vakoilujärjestöjen maailmaan. Hyytävä tarina, jonka juuret juontavat kylmän sodan vuosiin huipentuu viimeisessä osassaan nykypäivään ja Venäjän aggressiivisiin laajentumispyrkimyksiin.

Ruotsin entinen ulkoministeri löydetään kuolleena - ilman päätä. Rikos osoittautuu brutaaliksi johdannoksi sarjaan vallanpitäjien murhia. Kun Sara Nowak ja hänen kollegansa saavat selville mihin jäljet johtavat, he kohtaavat hengenvaarallisen vihollisen, joka on sisällyttänyt salamurhasuunnitelmiinsa myös Saran lapset.

Lontoossa venäläinen oligarkki kuolee räjähdyksessä. Syyllinen on Agneta Broman, agentti, joka aktivoitiin vuosien hiljaiselon jälkeen eliminoimaan peitenimellä Geiger toiminut vakooja. Nyt Agnetaa itseään saalistaa Venäjän sotilastiedustelupavelu GRU.

Gustaf Skördeman (s. 1965) on tukholmalainen käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Hänen Sara Nowak -trilogiassaan ovat aiemmin ilmestyneet trillerit Geiger ja Faust. Geigerin käännösoikeudet myytiin 20 maahan jo ennen kirjan ilmestymistä vuonna 2020, ja kirjan pohjalta on tekeillä kansainvälinen tv-sarja.


Katso myös