Kasvikset uuteen kasvuun — Ota tähteeksi jääneet kasvinosat uusiokäyttöön
Raupach, Melissa; Lill, FelixTuotetiedot
Nimeke: | Kasvikset uuteen kasvuun — Ota tähteeksi jääneet kasvinosat uusiokäyttöön | ||
Alkuteos: | ReGrow Your Veggies - Gemüsereste endlos nachwachsen lassen | ||
Tekijät: | Raupach, Melissa (Kirjoittaja) Lill, Felix (Kirjoittaja) Seibel, Johanna (Kuvittaja) Karpiola, Katriina (Kääntäjä) |
||
Tuotetunnus: | 9789523750845 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 2.1.2020 | ||
Hinta: | 23,90 € (21,73 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kansikuva: | Lataa painokelpoinen kansikuva |
Alkuteos: | ReGrow Your Veggies - Gemüsereste endlos nachwachsen lassen |
Kustantaja: | Minerva |
Julkaisuvuosi: | 2020 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 126 |
Tuoteryhmät: | Puutarha ja sisustaminen |
Kirjastoluokka: | 67.3 Maanviljely. Puutarhanhoito. Hyötykasvit |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | tähteet, vihannekset, yrtit, hedelmät, uusiokäyttö, puutarhaviljely, käyttö, ruoanvalmistus |
Avainsanat: | hedelmät, käyttö, puutarhaviljely, ruoanvalmistus, tähteet, uusiokäyttö, vihannekset, yrtit |
Esittelyteksti
Roskasta ruoaksi - vihannesten uusi elämä
Oiva opaskirja kertoo, miten vihannesjätteistä voi kasvattaa uutta satoa. Vihannesten varsia, naatteja ja siemeniä ei kannata heittää pois, vaan ne voidaan kasvattaa uudelleen.
Kirja opastaa, miten hyödyntää kasvien osat, jotka tavallisesti päätyvät jätteeksi; ruukkusalaatin pohjat, sipulin kannat, avokadon siemenet, nuutuneet sellerinvarret, itäneet valkosipulinkynnet, purjon juuret, yrttien varret... Kirja antaa jatkokasvatusohjeet yli kahdellekymmenelle vihannekselle.
Käsikirja jokaiselle, joka haluaa vähentää ruokahävikkiä ja säästää selvää rahaa.
Oiva opaskirja kertoo, miten vihannesjätteistä voi kasvattaa uutta satoa. Vihannesten varsia, naatteja ja siemeniä ei kannata heittää pois, vaan ne voidaan kasvattaa uudelleen.
Kirja opastaa, miten hyödyntää kasvien osat, jotka tavallisesti päätyvät jätteeksi; ruukkusalaatin pohjat, sipulin kannat, avokadon siemenet, nuutuneet sellerinvarret, itäneet valkosipulinkynnet, purjon juuret, yrttien varret... Kirja antaa jatkokasvatusohjeet yli kahdellekymmenelle vihannekselle.
Käsikirja jokaiselle, joka haluaa vähentää ruokahävikkiä ja säästää selvää rahaa.