Kalle — Suoraa puhetta

Palander, Kalle; Kangasluoma, Timo; Niemelä, Ville-Veikko
Nimeke: Kalle — Suoraa puhetta
Tekijät: Palander, Kalle (Kirjoittaja)
Kangasluoma, Timo (Kirjoittaja)
Niemelä, Ville-Veikko (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522913524
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.10.2016
Hinta: 12,95 € (11,77 € alv 0 %)


Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 49m 0s
Tuoteryhmät: Kaikkituotteet
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Pehmeäkantinen kirja, 2018
A-formaatin pokkari
11,95 €

Kovakantinen kirja, 2016

19,95 €

Kaikkihan Kalle Palanderin tuntevat - vai tuntevatko? Tietääkö kukaan oikeasti, mitä kaikkea vaatii nousta Torniosta täysin tasamaalta alppihiihdon kestomenestyjäksi, maailman cupin voittajaksi ja maailmanmestariksi?

Entä uskaltaako kukaan muu sanoa, mikä suomalaisessa urheilujärjestelmässä on vikana? Kaikkiin näihin kysymyksiin ja moneen muuhun saat vastaukset, kun Kalle avaa sanaisen arkkunsa.

Parasta tässä kirjassa on, että Kalle kertoo urheiluelämän eri puolista omien todellisten kokemustensa pohjalta. Kirja on täynnä uskomattomia tarinoita ihmisten kohtaamisista ja tapahtumista huippu-urheilun kulisseissa yksityiselämää unohtamatta. Kalle käy tarinoiden ja ajatustensa kautta läpi muun muassa uraansa huippu-urheilijana, urheilijan tarvitsemaa tukiverkkoa ja suomalaista huippu-urheilua kansainvälisillä areenoilla. Kalle pohtii myös, mikä vaikuttaa siihen, kenestä tulee huippu-urheilija ja kenestä ei.

Kallella on lisäksi paljon painavaa sanottavaa suomalaisen huippu-urheilun nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kirjan uskomattomat tarinat ja Kallen ajatukset viihdyttävät, puhuttavat ja herättävät taatusti keskustelua.


Katso myös