Juoksijan harjoitusopas — Askeleet Cooperista maratoniin

Paunonen, Ari; Kotiranta, Kalle; Anttila, Seppo; Hänninen, Harri; Lehtinen, Tuomo
Nimeke: Juoksijan harjoitusopas — Askeleet Cooperista maratoniin
Tekijät: Paunonen, Ari (Kirjoittaja)
Kotiranta, Kalle (Kirjoittaja)
Anttila, Seppo (Kirjoittaja)
Hänninen, Harri (Kirjoittaja)
Lehtinen, Tuomo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522911018
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.10.2014
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Docendo sport
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 79.11 Yleisurheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: juoksu, harjoittelu, kuntoliikunta, kestävyysjuoksu, maratonjuoksu, kestävyysharjoittelu, voimaharjoittelu, lihashuolto, ravinto, urheiluvammat
Avainsanat: harjoittelu, juoksijat, juoksu, kestävyysharjoittelu, kestävyysjuoksu, kuntoliikunta, lihashuolto, liikuntarajoitteet, maratonjuoksu, ravinto, tekniikat, urheiluvammat, voimaharjoittelu
Juoksijan harjoitusopas on työkalu niin juoksutekniikan kehittämiseen, tavoitteelliseen harjoitteluun kuin juoksukunnon parantamiseenkin. Tuloksia syntyy, kun harjoitellaan oikein ja kiinnitetään huomiota olennaisiin asioihin.

Juoksutekniikan parantaminen, monipuoliset harjoitukset, oikea rytmitys, voimaharjoittelu, riittävä palautuminen, lihashuolto ja monipuolinen ravinto tukevat matkaa kohti uusia tavoitteita. Kirja tarjoaa harjoitusmalleja maratonille, puolimaratonille sekä lyhyempien matkojen tavoitteisiin. Kirja antaa ohjeita juoksemisen perusteista, mutta tarjoaa opittavaa etenkin kokeneemmille kuntoilijoille, jotka haluavat kehittyä.

Opus toimii juoksijan oppaana matkalla kohti uusia ennätyksiä ja lennokkaampaa askellusta. Kirja pureutuu myös ajan ilmiöihin, kuten ultrajuoksuun ja paljasjalkajuoksuun.

Kirjan tekijäkaarti omaa vuosikymmenten kokemuksen juoksemisesta - niin maailman huipulla kuin juoksukouluissakin. Kokemusta riittää myös valmentamisesta sekä erityisesti juoksemiseen liittyvän materiaalin tuottamisesta.


Katso myös