Johtajuuden ristiriidat — Miksi johtaja aina epäonnistuu ja miksei se ole ongelma

Rehn, Alf
Nimeke: Johtajuuden ristiriidat — Miksi johtaja aina epäonnistuu ja miksei se ole ongelma
Tekijät: Rehn, Alf (Kirjoittaja)
Mikkola, Juha-Pekka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522915832
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.5.2017
Hinta: 12,90 € (11,73 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 5t 7m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Avainsanat: epäonnistuminen, esihenkilöt, esimiehet, johtajat, johtajuus, johtaminen, menestyminen, ongelmanratkaisu, onnistuminen, päälliköt, työn sisältö
E-kirja, 2018
EPUB
9,90 €

Meille valehdellaan johtajuudesta. Se esitellään selkeänä ja yksinkertaisena toimena maailmassa, jossa reseptien toimivuuteen voi luottaa, vaikka oikeasti se on vaikeaa tasapainoilua hämyisessä maailmassa.

Tämä kirja ei vedä mutkia suoriksi vaan paneutuu johtajuuden ristiriitoihin: niihin usein mahdottomiin vaatimuksiin, joihin nykyjohtajat törmäävät. Miten johtaa tehokkaasti ja sydämellä kun pitäisi olla yhtä aikaa luja visionääri ja näkymätön tsemppaaja, tiimipelaaja ja oman tiensä kulkija?

Alf Rehn kirjoittaa sekä lämmöllä että kylmän viileästi johtajuuden monimuotoisuudesta ja mahdottomuudesta nojautuen tuoreimpaan tutkimustietoon, antiikin oppeihin ja niihin johtajiin, joiden kanssa hän on viime vuosikymmenen tehnyt töitä.

Kirja ei tarjoa valmiita ratkaisuja mutta kylläkin mahdollisuuden johtajille sekä heille, jotka haluavat johtajiksi, perehtyä sen paradoksaaliseen luonteeseen.

Alf Rehn on innovaation, designin ja johtamisen professori Syddansk Universitetissa Tanskassa. Aiemmin hän on toiminut professorina Åbo Akademissa ja Kuninkaallisessa teknillisessä korkeakoulussa Tukholmassa. Rehn on kuuluvimpia ja näkyvimpiä akateemisia ääniä yhteiskunnallisessa keskustelussa päivän julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa. Vuonna 2009 hänet rankattiin kansainvälisessä ”gurututkassa” Thinkers 50 -listalla sijalle 13 ja vuonna 2012 Nordic Business Forumin suomalaisten bisnesajattelijoiden listalla kolmanneksi. Rehn on myös toiminut useamman suuryrityksen hallituksen jäsenenä.


Katso myös