Jane Austenin talo

Jenner, Natalie
Nimeke: Jane Austenin talo
Alkuteos: The Jane Austen Society
Tekijät: Jenner, Natalie (Kirjoittaja)
Louhivuori, Jänis (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523753587
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.8.2021
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: The Jane Austen Society
Kustantaja: Minerva
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: 1940-luku, Iso-Britannia, ihmissuhteet, kirjailijat, kirjallisuuspiirit, kotipaikka, kotiseututyö, toinen maailmansota, yhteisöt, lomamatkat, jälleentapaaminen, nuoruudenystävät, selvittämättömät onnettomuudet, lumilautailu, salaisuudet, kadonneet, vainoaminen, murhaajat, suljetut alueet, hiihtokeskukset, Alpit, Ranska
Äänikirja, 2021
MP3
12,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2022
A-formaatin pokkari
9,90 €

Kovakantinen kirja, 2021
Painettu suojapaperi
25,90 €

Hyvän mielen lukuromaani kaikille Jane Austen -faneille.

Toisen maailmansodan jälkeen pienessä englantilaiskylässä epätavallinen joukko ihmisiä lyöttäytyy yhteen pelastaakseen Jane Austenin kodin ja perinnön.

Chawtonissa asui aikoinaan yksi Englannin hienoimmista kirjailijoista, Jane Austen. Nyt siellä elää enää muutama hänen kaukainen sukulaisensa. Austenin omaisuutta huutokaupataan ja hänen kotitalonsakin kohtalo on vaakalaudalla ahnaiden grynderien iskettyä siihen silmänsä. Sekalainen joukko hyvin erilaisia ihmisiä - Austenin suvun perillinen, nuori leski, kylän tohtori, Hollywood-tähti, työmies - perustaa Jane Austen -seuran. Ainoa asia, joka heitä yhdistää, on rakkaus Jane Austenin kirjoihin. Nyt he ovat päättäneet pelastaa Austenin kotitalon ja sen myötä jotain, joka on paljon enemmän kuin tiiliä ja laastia: kirjailijan henkisen perinnön, joka heistä jokaiselle edustaa toivoa ja eheytymistä. Romaani täynnä hurmaavia hetkiä, rakastettavia henkilöhahmoja ja monivivahteisia suhteita.


Katso myös