Jääkylmä aurinko

Sigurdardóttir, Lilja
Nimeke: Jääkylmä aurinko
Alkuteos: Helköld sól
Tekijät: Sigurdardóttir, Lilja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523823419
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 23.1.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 23.1.2023
Hinta: 29,95 € (27,23 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Alkuteos: Helköld sól
Kustantaja: Docendo
Sarja: Áróran tutkimukset 1
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 254
Tuoteryhmät: Blue Moon – Käännösdekkarit
Tulossa – Ennakkotilaa!
Dekkarit
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kun Áróran sisko katoaa, on hän pakotettu palaamaan synnyinsaarelleen Islantiin.

Vuoden parhaaksi rikosromaaniksi Islannissa valittu tarina kylmää ensi sivuilta lähtien. Sisarukset Áróra ja Ísafold asuvat eri maissa eivätkä ole puheväleissä, mutta kun heidän äitinsä ei saa yhteyttä Ísafoldiin, Áróra palaa vastahakoisesti Islantiin etsimään siskoaan. Pian hän tajuaa, ettei sisko välttele häntä... hän on kadonnut jäljettömiin.

Kun Áróra kohtaa Ísafoldin väkivaltaisen huumekauppiasmiesystävän Björnin hän ajautuu yhä synkempään juonittelun ja manipuloinnin verkkoon.

Sisarensa elämän ristiriitaisista yksityiskohdista ymmällään ja Islannin kesän keskiyön auringon sokaisema Áróra pyytää poliisi Daníelia apuun yrittäessään jäljittää sisarensa liikkeitä. Hän alkaa varjostaa Björnia - mutta hän ei ole ainut miehen perässä...

Taidokkaasti rakennettu, jännittävä ja tunnelmallinen Jääkylmä aurinko aloittaa koukuttavan sarjan yhdeltä Islannin suosituimmista rikoskirjailijoista.

Lilja Sigurðardóttir (s. 1972) on islantilainen dekkaristi ja näytelmäkirjailija, joka on palkittu kahdesti vuoden parhaasta dekkarista Islannissa. Hänen kirjojensa käännösoikeuksia on myyty yli 15 maahan.


Katso myös