InDesign CC — Julkaisun tekeminen

Paananen, Petteri
Nimeke: InDesign CC — Julkaisun tekeminen
Tekijät: Paananen, Petteri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522912008
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.6.2015
Hinta: 9,90 € (9,00 € alv 0 %)

Kansikuva: Lataa painokelpoinen kansikuva
Kustantaja: Docendo
Sarja: Visual
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: eKirjat
Kirjastoluokka: 61.3 Ohjelmointi. Ohjelmointikielet
Avainsanat: Adobe InDesign, desktop publishing, esitteet, graafinen suunnittelu, julkaisujärjestelmät, julkaisun laadinnan oppaat, julkaisut, kuvankäsittely, layout, sähköinen julkaisutoiminta, sähköiset julkaisut, taitto, tietokonegrafiikka, tietokoneohjelmat
Teetkö nyt tai tulevaisuudessa julkaisuja InDesignohjelmalla painettavaksi tai sähköisesti jaettavaksi? Kaipaatko tietoa kuvien käyttämisestä, typografiasta, tyyleistä, sivupohjista ja interaktiivisista elementeistä sekä lukuisista muista työskentelyä tehostavista taittamisen nikseistä?

Oppaassa käydään läpi perusteellisesti esitteen, lehden taiton sekä monipuolisen digitaalisen dokumentin valmistaminen työharjoitusprojektien avulla. Perustoimintojen lisäksi esitellään tärkeimmät InDesign CC:n uudet ominaisuudet.

InDesign on muiden Adoben ammattiohjelmien tavoin muuttunut Creative Cloud- eli CC-tuotteeksi. Miten tämä vaikuttaa tuotteiden ostamiseen ja käyttöön? Asennetaanko ohjelmat edelleen omalle koneelle? Miten eri kieliversiot ladataan? Opas vastaa myös näihin ja moniin muihinkin Creative Cloud -aiheisiin kysymyksiin.

Opas soveltuu niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin julkaisun tekijöille sekä Mac- että Windowsympäristössä. Tekstissä on huomioitu sekä englannin- että suomenkielisen version käyttäjät.


Katso myös